Antena Meniu Search
x

Video Crimă oribilă în Ilfov, la Grădiştea. Un fost poliţist şi-a omorât soacra, apoi şi-a pus capăt zilelor

Crimă şocantă în satul Grădiştea, din judeţul Ilfov. Un poliţist trecut în rezervă şi-a ucis fosta soacră, şi-a rănit fosta soţie, iar apoi s-a sinucis. Bărbatul de 56 de ani, care încă locuia cu fosta soţie,a fost dat afară din casă şi nu mai avea unde să doarmă.

de Redactia Observator

la 21.06.2021, 08:29

Vezi și

Fostul poliţist şi partenera lui erau divorţaţi în acte, dar încă locuiau împreună. Certurile deveniseră o obişnuinţă. În urmă cu trei zile, bărbatul de 56 de ani ar fi lovit-o pe mama fostei soţii, iar aceasta l-a dat afară din casă. Nu a avut unde să se ducă şi a dormit în maşină, în faţa porţii. 

"Ultimul telefon l-a dat de aici de pe bancă şi a zis dacă îl iartă, a zis că nu. după aceea a spus că pleacă să se odihnească şi apoi la două minute am auzit ajutor!".

Era trecut de ora 17.00, când fostul poliţist a intrat prin spatele casei înarmat cu un topor şi un cuţit. 

Adrian Lupuşor, reporter Observator: "Când au ajuns salvatorii femeia de 49 de ani se afla în stare gravă, în timp ce mama acesteia era deja fără suflare. Într-o altă cameră a casei a fost găsit şi bărbatul, care după atac, şi-a pus capăt zilelor". 

Pe acelaşi subiect

Singura supravieţuitoare este fosta soţie

"La locul faptei, s-a prezentat un echipaj medical, care acordă îngrijiri de specialitate victimei găsite în viaţă. Poliţiştii au stabilit identitatea celor trei persoane", a declarat Anne Ciolcă, de la Poliţia Ilfov.

Singura supravieţuitoare este fosta soţie care a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală. Este acum în stare stabilă. Vecinii spun că bărbatul făcuse mai multe împrumuturi la bancă şi avea datorii mari, motiv pentru care se mutase din Capitală şi trecuse locuinţa din Ilfov pe numele fostei soţii. "A fost la noi ieri, i-a pus soţia masa, azi a venit la noi, aseară ne-am uitat la televizor, i-am oferit ceva de băut, dar nu a vrut să bea".

Poliţistul trecut în rezervă a lucrat la Secţia 2 din Capitală, iar femeia de 49 de ani este contabilă la singura şcoală din sat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Crimă oribilă în Ilfov, la Grădiştea. Un fost poliţist şi-a omorât soacra, apoi şi-a pus capăt zilelor