Antena Meniu Search
x

Video Motivul pentru care un fost poliţist şi-a ucis soacra şi şi-a rănit fosta soţie, iar apoi s-a sinucis, în Grădiştea

O crimă oribilă a îngrozit o mică localitate de lângă Bucureşti. Un fost poliţist şi-a ucis cu sânge rece soacra, a încercat să o omoare pe fosta soţie şi apoi s-a sinucis. Bărbatul, în vîrstă de 56 de ani, ajunsese să doarmă în maşină, după ce i-a lăsat casa fostei soţii ca să nu i-o ia banca. Doar că femeia l-a dat afară din casă, iar individul şi-a ieşit din minţi.

de Bogdan Ocnaru

la 21.06.2021, 19:20

Vezi și
  • Atacatorul avea 56 de ani.

Fostul poliţist ar fi intrat seara trecută pe ascuns în curte, apoi, prin spate, a pătruns în locuinţă. Într-o mână ţinea un topor, în cealaltă un cuţit. Cu cele două arme s-ar fi năpustit asupra celor două femei din casă, fosta sa soţie şi mama acesteia. Pe una a ucis-o pe loc, pe a doua a rănit-o grav, apoi s-a sinucis. 

Când au ajuns salvatorii, femeia de 49 de ani se afla în stare gravă, în timp ce mama acesteia era deja fără suflare. Într-o altă cameră a casei a fost găsit şi bărbatul care, după atac, şi-a pus capăt zilelor. 

Anne Ciolcă, Poliţia Ilfov: La locul faptei, s-a prezentat un echipaj medical care acordă îngrijiri de specialitate victimei găsite în viaţă. Poliţiştii au stabilit identitatea celor trei persoane.

Atacatorul şi fosta soţie nu aveau copii

Pe acelaşi subiect

Fosta soţie a atacatorului a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Floreasca, iar medicii încearcă să o ţină în viaţă. Vecinii spun că familia era liniştită. Cei doi soţi au divorţat în urmă cu mai mulţi ani dar nu pentru că ar fi avut probleme ci pentru că bărbatul ar fi avut datorii şi era executat silit de bănci. A trecut toată averea pe numele femeii. Locuiau încă împreună dar, din cauza soacrei, cuplul ar fi început să se certe. În urmă cu trei zile, fostul poliţist şi-a pierdut cumpătul şi ar fi lovit-o pe mama soţiei sale care l-a dat afară din casă. 

Bărbatul a lucrat ca poliţist la Secţia 2 din Capitală, până în 2014. Foştii colegi spun despre el că nu a excelat niciodată ca agent de poliţie, dar nici nu a avut probleme. Nu-şi amintesc nici ca fostul om al legii să fi avut afecţiuni psihice.

Ofiţerii criminalişti au ridicat probe din casa în care a avut loc crima urmată de sinucidere şi i-au audiat pe toţi vecinii. Anchetatorii încearcă se refacă firul întâmplărilor. Cei doi soţi nu aveau copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Motivul pentru care un fost poliţist şi-a ucis soacra şi şi-a rănit fosta soţie, iar apoi s-a sinucis, în Grădiştea