Antena Meniu Search
x

Video Un tată i-a salvat viaţa fiului de patru ani în ultima clipă, din faţa unei maşini scăpată de sub control, în Rusia

Un tată din Rusia a devenit erou pentru fiul său de patru ani, pe care l-a scăpat din faţa unei maşini scăpată de sub control în ultima clipă.

de Monica Palade

la 16.04.2021, 18:11

Un tată i-a salvat viaţa fiului de patru ani în ultima clipă, din faţa unei maşini scăpată de sub control, în Rusia - captura video

Incidentul a avut loc pe o stradă din Saint Petersburg, în faţa unui magazin. Tatăl tocmai ieşise cu copilul, când şoferul unei maşini aflată în parcare a pierdut controlul volanului şi a demarat cu spatele, în viteză.

Erou pentru fiul său

Încercând să evite impactul cu alte autoturisme, conducătorul auto era cât pe ce să îl izbească în plin pe copil aflat pe trotuar.

Reflexul incredibil al tatălui, care l-a îndepărtat de acolo în ultim secundă, i-a salvat cu siguranţă viaţă. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în apropiere.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un român erou în Italia

Sorin Ursuț se află în Italia de 18. Are 47 de ani, este căsătorit, are un fiu și locuiește la Cornate d’Adda. Românul lucrează ca operator salubritate, dar este pasionat de pescuit. Presa din Peninsulă l-a numit pe Sorin "îngerul râului Adda", după ce, sâmbătă, românul a salvat de la înec o fetiță în vârstă de 10 ani.

Copila se afla pe malul râului, împreună cu tatăl și câinele familiei, când a alunecat și a căzut în apă. Imediat, părintele copilei a sărit să-și salveze fiica, dar a fost luat de curenții puternici.

Sorin a văzut scena și, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a aruncat în apă ca să îi salveze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Un tată i-a salvat viaţa fiului de patru ani în ultima clipă, din faţa unei maşini scăpată de sub control, în Rusia