Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Unul dintre cei mai periculoși pedofili a pledat vinovat pentru 300 de infracțiuni. A lucrat în mai multe centre de îngrijire a copiilor

Unul dintre cei mai periculoși pedofili, Ashley Paul Griffith, a pledat vinovat pentru abuzul sexual și exploatarea a zeci de copii. Infracțiunile au avut loc între anii 2003 și 2022 în Australia, dar și în Pisa, Italia.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 15:44

Unul dintre cei mai periculoși pedofili a pledat vinovat pentru 300 de infracțiuni. A lucrat în mai multe centre de îngrijire a copiilor
Unul dintre cei mai periculoși pedofili a pledat vinovat pentru 300 de infracțiuni. A lucrat în mai multe centre de îngrijire a copiilor

Ashley Paul Griffith, în vârstă de 46 de ani, din Gold Coast, Australia, a pledat vinovat pentru abuzul sexual și exploatarea a zeci de copii, scrie Mediafax.

El a lucrat la mai multe centre de îngrijire a copiilor din Brisbane, precum și la alte centre din Sydney și Pisa, Italia.

Griffith a fost acuzat de 307 infracțiuni de un tribunal din Brisbane

Articolul continuă după reclamă

Judecătorul Anthony Rafter a avut nevoie de mai bine de două ore pentru a citi toate acuzațiile, care se referă la aproximativ 60 de copii. Mulți dintre aceștia aveau sub vârsta de 12 ani și se aflau în grija lui Griffith.

Pe acelaşi subiect

Griffith, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai periculoși pedofili din Australia, a fost arestat initial în 2022, fiind acuzat de realizarea de conținut ce avea în prim-plan abuzul sexual asupra copiilor.

La un an distanță, a fost inculpat pentru 1.623 de infracțiuni împotriva a 91 de copii, dar unele dintre aceste acuzații au fost retrase.

Infracțiunile au avut loc între 2003 și 2022 în 12 locații din Australia, dar și în Pisa, Italia.

Griffith se află în custodie și va fi condamnat la o dată ulterioară.

Se estimează că sentința ar putea dura mai mult de două zile pentru ca toate declarațiile victimelor să poată fi citite.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Ştiri externe » Unul dintre cei mai periculoși pedofili a pledat vinovat pentru 300 de infracțiuni. A lucrat în mai multe centre de îngrijire a copiilor