Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Aurică Totolici, cântărețul de muzică populară acuzat că ar fi violat doi frați, și-ar fi abuzat și finul de 16 ani. Avocata lui spune că acesta nu era apt medical

Apar noi detalii în cazul cântăreţului de muzică populară, fost angajat al Centrului Cultural Dunărea de Jos. După ce în urmă cu o lună, a fost arestat pentru că ar fi violat doi băieţi, fraţi, acum un nou adolescent de 16 ani acuză că ar fi fost abuzat de individ, în urmă cu un an. În timp ce agresorul susţine că este nevinovat, magistraţii i-au prelungit arestul preventiv cu încă 30 de zile.

de Adrian Obreja

la 09.08.2024 , 08:12

Cântăreţul de muzică populară, Aurică Totolici, a ajuns după gratii la începutul lunii trecute, atunci când, individul a fost acuzat că ar fi ar fi violat doi fraţi de 15 şi 16 ani, chiar la cursurile de canto. Acum, la o lună distanţă, a apărut o nouă victimă. Un băiat de 16 ani îl acuză pe individ că l-ar fi abuzat sexual. Şocant este că acesta ar fi chiar finul de botez al cântăreţului.

Nu era apt medical pentru viol

"Am identificat o a treia persoană vătămată în cauză, acesta fiind în continuare minor, precum celelalte două. La acest moment, Parchetul de pe langa Judecătoria Galaţi, îşi menţine opinia că este necesară prelungirea arestării preventiv. A fost prelungită cu încă 30 de zile", a declarat Cătălin Constantinescu, prim-procuror Parchetul de pe langa Judecătoria Galaţi.

Vezi și

Cu toate astea, avocata cântăreţului încă îi susţine nevinovăţia. Ba mai mult, spune că interpretul de muzică populară nu ar fi apt din punct de vedere medical pentru a comite un viol.

"În primul rând, el a fost supravegheat. Faptul că a fost supravegheat şi nu s-au găsit convorbiri deocheate sau nelalocul lui, asta mă face să cred că este nevinovat. Avem un certificat medico-legal, care prezintă faptul că nu există urme. Nu există probe că a avut loc un viol. Pe el din 2011 nu-l mai ajută corpul sexual. În anul 2017, acesta a survenit o operaţie de prostată acută, iar este o probă în favoarea lui", a declarat Beatrice Martis, avocata cântăreţului.

Totuşi, acuzaţia de viol nu ar fi singura învinuire care i s-ar aduce bărbatului. Surse Observator spun că interpretul de muzică populară, i-ar fi pus pe cei doi băieţi să întreţină relaţii sexuale între ei. Iar atunci când a fost săltat de poliţişti, bărbatul s-a baricadat în casă şi agenţii au fost nevoiți să spargă uşa pentru a-l duce la audieri. 

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Aurică Totolici, cântărețul de muzică populară acuzat că ar fi violat doi frați, și-ar fi abuzat și finul de 16 ani. Avocata lui spune că acesta nu era apt medical