Antena Meniu Search
x

Video Volodimir Zelenski a dezmințit că ar fi spitalizat, la Terapie Intensivă: "Eu sunt aici, la birou"

Preşedintele Statelor Unite are Covid. Joe Biden a dat asigurări, însă, că are simptome uşoare şi spune că va continua să muncească din izolare. Explicaţii legate despre starea de sănătate a dat şi Vladimir Putin, după ce a fost surprins tuşind foarte des în timpul vizitei din Iran. De vină ar fi fost aerul condiţionat, e varianta oficială. Şi ca tacâmul să fie complet, şi preşedintele Ucrainei a ieşit public să spună că este sănătos, după ce propaganda rusă afirmase că ar fi în spital, la terapie intensivă. Război Rusia - Ucraina, ziua 149 LIVE TEXT

de Redactia Observator

la 22.07.2022, 08:49

Vezi și

Preşedintele Statelor Unite a dat asigurări că se simte bine, într-un mesaj video realizat după ce Casa Albă a anunţat că suferă de Covid.

Joe Biden: Oameni buni, cred că aţi auzit. În această dimineaţă am fost testat pozitiv pentru Covid. Dar am fost vaccinat de două ori, am făcut două boostere. Simptomele sunt uşoare. 

Președntele SUA este acum în izolare, însă va continua să-şi îndeplinească obligaţiile: Mă simt bine, muncesc mult, voi continua să muncesc. Între timp, vă mulţumesc pentru preocupare.

Prima doamnă a Statelor Unite, Jill Biden a fost la rândul ei testată, însă rezultatul a fost negativ. 

Pe acelaşi subiect

Vladimir Putin, surprins tuşind de nenumărate ori în timpul vizitei în Iran

Şi în privinţa stării de sănătate a preşedintelui Rusiei au fost multe discuţii zilele acestea. Asta după ce Vladimir Putin a fost surprins tuşind de nenumărate ori în timpul vizitei în Iran. 

Liderul de la Kremlin a dezminţit că ar suferi de vreo afecţiune serioas şi a dat vina pe diferenţele mari de temperatură dintre exterior şi interior. Acest lucru a fost confirmat şi de purtătorul său de cuvânt, care a făcut parte din delegaţia care l-a însoţit la Teheran.

Dmitry Peskov: Sunt 40 de grade afară, înăuntru este frig de la aparatele de aer condiţionat. Şi eu am răguşit. Avem aceleaşi simptome. Nu ştiu cum se simt ceilalţi membri ai delegaţiei. Se mai întâmplă. Suntem bine. 

Zelenski a dezmințit că ar fi spitalizat

Zvonuri circulă şi despre starea de sănătate a preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski. În Rusia, sursele de propagandă online spun că acesta ar fi deja spitalizat. Preşedintele ucrainean a dezminţit în persoană aceste informaţii. 

Volodimir Zelenski: Rusia a lansat mai multe zvonuri potrivit cărora preşedintele Zelenski nu mai poate guverna, pentru că este în spital sau - şi mai rău - la Terapie Intensivă, din cauza unor probleme grave de sănătăate. Iar eu sunt aici, la birou.

Din păcate, în cazul preşedintelui Joe Biden nu a fost un zvon. Acesta chiar a fost diagnosticat cu Covid, dar nu are probleme de sănătate şi continuă să lucreze de acasă.

Jill Biden: Îşi vede de treabă. Se simte bine. Eu am fost testată negativ în această dimineaţă, deci îmi pot onora obligaţiile. Port mască, pentru că acestea sunt recomandările Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor. 

Rusia a redeschis Nord Stream 1 şi a reluat livrarea de gaze

Şi Uniunea Europeană a răsuflat uşurată, astăzi, după ce Rusia a redeschis Nord Stream 1 şi a reluat livrarea de gaze, chiar dacă a redus cantitatea. Totuşi, Moscova a mărit fluxul pentru Italia şi va vinde cantităţi suplimentare Ungariei, stat care s-a opus constant impunerii de sancţiuni.

În Ucraina, însă, ruşii nu joacă cinstit nici măcar cu bătrânii din oraşul ocupat Melitopol, cărora le-au plătit pensiile în ruble false. Zelenski a negat, de asemenea, că ar fi părăsit Ucraina, aşa cum susţine propaganda rusească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Volodimir Zelenski a dezmințit că ar fi spitalizat, la Terapie Intensivă: "Eu sunt aici, la birou"