Antena Meniu Search
x

Video Accident în lanţ pe A4, în apropiere de Agigea. Mai multe camioane au fost implicate

Un carambol cu trei camioane s-a produs miercuri după-amiază pe A4, în apropiere de Agigea. Traficul pe prima bandă a fost blocat timp de zeci de minute.

de Mihaela Uretu

la 21.07.2021, 18:55

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Accidentul s-a produs la intrarea pe A4, chiar în apropiere de Agigea. Circulaţia a fost restricționată pe prima bandă, pe sensul către Ovidiu, în urma unui accidentului, în care au fost implicate patru autotrenuri. În urma accidentului o persoană a fost rănită ușor, dar a refuzat transportul la spital. 

Iuliana via Fii Observator: Accident  grav la km 18, spre București  din Constanța între mai multe tiruri. Zona șoferului  la unul dintre  tiruri  era complet  distrusă. Șoseaua  plina de sânge.

"Astăzi, în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 București - Constanța au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Autostrada A4, la km 18+800 de metri, pe sensul de mers către Ovidiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 3 camioane. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei persoane.", au informat reprezentanţii IPJ Constanţa. 

Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a vedea cine a fost vinovat. 

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Andreea Filip și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Accident în lanţ pe A4, în apropiere de Agigea. Mai multe camioane au fost implicate