Antena Meniu Search
x

Video Traficul feroviar este blocat pe ruta Bucureşti - Constanţa. Un tren de marfă a deraiat la Feteşti

Magistrala Bucureşti - Constanţa este blocată pe ambele sensuri după ce vagoanele unui tren de marfă au deraiat. Trenurile de călători dinspre Constanţa au deja întârzieri de o oră.

de Mihaela Uretu

la 21.07.2021, 18:38

  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Magistrala Bucureşti - Constanţa este blocată miercuri pe ambele sensuri după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Trenurile de călători dinspre Constanţa au deja întârzieri de o oră, conform tabelei de sosiri din Gara de Nord din Capitală. Din fericire, nu există persoane rănite. 

Mihai via Fii Observator: Chiar acum la Feteşti. Deraiere tren din linia curentă. Ruta Bucureşti -Constanţa este închisă total circulaţiei pentru mai multe zile. Din câte am înţeles, începând de azi litoralul este rupt de restul ţării pe partea de cale ferată.

”Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA informează că magistrala Bucureşti - Constanţa este blocată la intrare în staţia CF Feteşti, pe ambele sensuri de circulaţie, din cauza deraierii a cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparţine operatorului ROFERSPED”, anunţă CFR SA.

Din compunerea trenului de marfă, care circula în relaţia Constanţa Port - Lehliu, la ieşire din staţia CF Feteşti, au deraiat 5 din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulaţie fiind avariate în urma deraierii. 

Pe acelaşi subiect

”Precizăm faptul că, pentru menţinerea şi asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare pe Magistrala Bucureşti - Constanţa, operatorii de transport feroviar de călători vor stabili rutele deviate pentru trenurile aflate pe traseu, astfel încât să menţinem operaţional traficul feroviar spre şi dinspre Litoral. Totodată, vă informăm că, reprezentanţii CFR SA au trimis în teren echipele de intervenţie pentru stabilirea soluţiilor necesare remedierii avariilor. De asemenea, conducerea companiei aşteaptă evaluarea pagubelor şi estimarea duratei lucrărilor”, precizează compania.

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Andreea Filip și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Fii Observator » Traficul feroviar este blocat pe ruta Bucureşti - Constanţa. Un tren de marfă a deraiat la Feteşti