Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr din Olt a murit după ce a plonjat cu maşina într-un canal: Circula cu foarte mare viteză

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit marți, după ce a plonjat cu mașina într-un canal colector. Tragedia a avut loc pe Drumul Național 64, în comuna Dobrosloveni, județul Olt.

de Mihaela Uretu

la 20.07.2021, 18:15

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

În mașină se afla doar șoferul, un tânăr din municipiul Caracal, care în urma impactului, și-a pierdut viața. Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe malul unui canal, iar pe șofer, inconștient.

Potrivit IPJ Olt, la fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism ce s-a răsturnat într-un canal pentru colectarea apelor pluviale aflat pe marginea Drumului Național 64.

Martor via Fii Observator: Imaginile au fost surprinse la ieșirea din localitatea Dobrosloveni, astăzi. Şoferul a decedat, doar el a fost în maşină. Avea viteză foarte mare. S-a răsturnat cu automobilul în acel canal. 

"În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.", au precizat reprezentanții IPJ Olt. 

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Cristina Oprea și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Un tânăr din Olt a murit după ce a plonjat cu maşina într-un canal: Circula cu foarte mare viteză