Antena Meniu Search
x

Video Cruzime fără margini într-o comună din Galaţi. Un câine husky a fost bătut cu bestialitate după ce a intrat în curtea unui bărbat

Un bărbat din comuna gălăţeană Scânteieşti s-a ales cu dosar penal după ce a bătut cu cruzime căţeluşa husky a vecinilor săi. Se pare că bărbatul ar mai fi omorât şi alţi câini. 

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 15:26

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Incidentul ar fi avut loc duminica dimineaţa. Stăpânii constatat dispariţia căţeluşei şi au încercat să o găsească. 

Catrinescu Alexandra - stăpâna căţelului: Duminică, în data de 20 februarie am sesizat în jurul orei 8 dimineaţ dispariţia căţelului din curte. Ştiam că vecinul meu se ocupă cu aşa ceva, că face asta de obicei. Am plecat în căutare ei, am căutat-o ore întregi după care un martor mi-a spus că a văzut că în jurul orei 8 el omora un câine. Am mers cu poliţia la el acasă, ne-a lăsat să intrăm în curte, am căutat şi nu am găsit absolut nimic. Am plecat din nou în căutarea ei. După încă câteva ore am spus să mergem iar acolo şi l-am prins încercând să o scoată din curte, de la locul unde s-a întâmplat, într-un sac. Am intrat acolo, am văzut că mititica încă respira, am luat-o de urgenţă şi am dus-o la clinică. Este în stare foarte, foarte gravă. Sse luptă pentru viaţă. Acum, sperăm ca poliţia şi autorităţile să îşi facă treaba şi să îl pedpsească pentru că el face asta în mod constant şi a chinuit foarte multe suflete. Foarte mulţi localnici au păţit acelaşi lucru. Chiar tatăl meu a salvat trei căţei din mâna lui. Noi acoperim găurile din gard, el le destupă şi pune laţuri pentru câini. Şi-a omorât proprii câini, şi-a omorât şi alte animale. Din câte ştiu o chinuie şi pe soţia lui. Acum, am înţeles că domnul este diagnosticat cu un anumit sindrom, însă asta nu este o scuză. Domnul are şi permis de conducere cu toate că este bolnav, ceea ce nu ar trebui. Şi da, este cunoscut în sat şi am mulţi martori care au trecut prin asta şi care l-au văzut. Prima dată când am mers cu poliţia la el ne-a minţit. Ne-a spus că a găsit un câine vişiniu fiind l-a lovit şi a fugit câinele. După care când l-am prins în fapt nu mi-a spus nimic. Mi-a spus doar că a intrat câinele ca să îi mânânce găinile cu toate că el se ferea de gâini. Fiind pui, are 11 luni. Eu bănuiesc că l-a ademenit acolo pentru că ea fiind jucăuşă, foarte blândă, nu ştiu.

Bărbatul este cunoscut în sat ca fiind o persoană care chinuie în mod constant animalele. Cu toate acestea, soţia bărbatului îi ia apărarea şi spune că acesta regretă. 

Soţia: A fost omorât, l-a luat şi atât. Bărbatul meu l-a omorât pentru că a venit în curte la mine, la coteţ. A dat cu băţul în cap şi l-a omorât şi gata. Era câinele unei vecine. Nu a mai omorât alţi câini, acesta este singurul. Îi pare rău soţului pentru ce s-a întâmplat, dar faptul e deja consumat. Nu e o persoană violentă. L-a prins acolo, la coteţ, i-a dat vreo două beţe şi a murit.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul s-a ales cu dosar penal

"În cursul zilei de 20 februarie a.c., o femeie, din comuna Scânteiești, a sesizat polițiștii Postului de Poliție Scânteiești cu privire la faptul că, un bărbat,  de 75 de ani, din aceeași localitate, i-ar fi lovit câinele,  de 9 luni,  cu un obiect contondent, în zona capului, provocându-i leziuni.

În urma sesizării,  polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.", au transmis reprezentanţii poliţiei. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Cruzime fără margini într-o comună din Galaţi. Un câine husky a fost bătut cu bestialitate după ce a intrat în curtea unui bărbat