Antena Meniu Search
x

Video Sally, căţeluşa-minune din Târgu Mureş care duce singură gunoiul

La prima vedere, Sally pare o căţeluşă extrem de curioasă şi care vrea să afle tot ce se întâmplă în jurul ei.

de Monica Palade

la 23.02.2022, 17:20

Vezi și

Doar că atunci când lumea ajunge să o descopere cu adevărat află despre ea că este un animal extrem de inteligent.

Reprezentanții Sylevy Salubriserv au publicat pe pagina de Facebook a companiei de salubrizare din comuna Livezeni de lângă Târgu Mureş imagini cu căţeluşa din rasa Golden Retriever. În vârstă de 7 ani, animalul a învăţat să strângă gunoaiele de pe stradă şi chiar adeseori îşi ajută stăpânii şi duce singură sacul cu gunoi până la autospecială.

Căţeluşa-minune care duce singură gunoiul

Cei care lucrează în salubritate o cunosc bine pe Sally, aşa că nu e de mirare că au vrut să o facă celebră şi să o dea drept exemplu.

„Lecții de viață de la Sally! O frumoasă și cuminte cățelușă din comuna Livezeni de lângă Tîrgu Mureș, ajută angajații companiei de salubritate la menținerea curățeniei. O cheamă Sally este din rasa Golden Retriever, are 7 ani și așa cum se poate vedea și în imagini adună hârtiile de prin cartier. Uneori duce ea singură sacul de deșeuri menajere până la autospeciala de salubritate. Astfel Sally ne arată nouă tuturor că trebuie să menținem curățenia în jurul căminului nostru. O declarăm pe Sally cea mai implicată cățelușă în salubritatea zonei. Felicitări stăpânilor care au învățat-o !”, au scris reprezentanții Sylevy Salubriserv pe pagina de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Sally, căţeluşa-minune din Târgu Mureş care duce singură gunoiul