Antena Meniu Search
x

Video Şi-au împărţit pumni şi picioare în plină stradă, în Focşani. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un adolescent

Incident şocant, ziua în amiaza mare, pe un bulevard din Focşani. Mai multe persoane au început să se certe, iar în scurt timp, disputa s-a transformat într-o bătaie generală.  

de Redactia Observator

la 22.02.2022, 12:01

Vezi și

Tinerii şi-au împărţit pumni şi picioare ca-n ringul de box, iar unii au scos chiar şi cuţite din buzunare. Un bărbat de 26 de ani a fost înjunghiat în braţ şi în piept de un adolescent şi a ajuns în stare gravă, la spital.

Bătăuşii s-au potolit abia după ce la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi unul al Jandarmeriei. Persoanele implicate în altercaţie s-au ales cu dosare penale pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.                                                  

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Şi-au împărţit pumni şi picioare în plină stradă, în Focşani. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat de un adolescent