Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagini cu aglomeraţia din autobuzele care transferă pasagerii de pe Aeroportul Otopeni până la avion. Mai mulţi oameni sunt nemulţumiţi că nu se respectă regulile de distanţare

Mai multe imagini cu oamenii înghesuiţi într-un autobuz care asigură transferul din Aeroportul Otopeni şi până la avion ne-au fost trimise pe Fii Observator. Pasagerii sunt nemulţumiţi din cauza faptului că nu se respectă deloc distanţarea socială în aceste autobuze.

de Mihaela Uretu

la 06.04.2021, 18:07

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Problema cozilor interminabile este binecunoscută pentru pasagerii de pe Aeroportul Henri Coandă, din Capitală. Din cauza restricţiilor impuse de către autorităţi, oamenii stăteau la cozi interminabile atunci când intrau sau ieşeau din ţară. 

Un cititor a trimis pe Fii Observator poze cu aglomeraţia de pe aeroportul Otopeni, de duminică seara. În imagini se vede cum mai mulţi oameni stau înghesuiţi unii lângă alţii în autobuzul care trebuie să îi ducă din aeroport şi până la avionul care a decolat la 20:06 către Germania. Potrivit celui care ne-a trimis aceste imagini, pasagerii cursei Bucureşti - Berlin au fost foarte nemulţumiţi de faptul că nu s-a respectat deloc distanțarea socială impusă de către autorităţi. 

Dacă în aeroport sunt respectate restricțiile impuse de starea de alertă, în respectivele autobuze, încărcați cu bagaje, oamenii nu prea au cum să ţină cont de distanțarea fizică.

Cătălin Radu - pasager: Guvernul spune că trebuie să fim atenţi la măsurile de precauţie, magazinele sunt închise de la ora 18:00 şi apoi ne bagă în autobuzul de transfer ca pe nişte sardine în conservă. Este bătaie de joc la adresa românilor. În aeroport, unde erau camere, era totul ca la carte. 

Pe acelaşi subiect

În schimb, potrivit autorităților, dacă ai paşaport biometric, scapi de cozile din aeroport şi de aglomeraţie. La zece ani distanţă de alte ţări europene, autorităţile din Otopeni au inaugurat luna trecută frontiera inteligentă. E vorba de şase porţi automate de verificare a paşaportului. Sistemul e conceput astfel încât cei care prezintă acte false vor fi identificaţi din start. Cele 6 porţi au costat aproape 500.000 de euro, din care cea mai mare parte a fost din fonduri europene. 

- material realizat cu imagini şi informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Imagini cu aglomeraţia din autobuzele care transferă pasagerii de pe Aeroportul Otopeni până la avion. Mai mulţi oameni sunt nemulţumiţi că nu se respectă regulile de distanţare