Antena Meniu Search
x

Video Incident grav surprins pe Dunăre, la Orşova: un caiac în care se aflau 4 sportivi a fost lovit în plin de o barcă

Patru sportivi care se aflau într-un caiac, pe Dunăre, au fost loviţi în plin de o şalupă, iar incidentul a fost surprins de un martor.

de Redactia Observator

la 13.07.2021, 16:45

Vezi și
  • Persoana care a intrat cu şalupa în caiac este audiată.

Incidentul a avut loc marţi, pe Dunăre, în zona localităţii Orşova. Un turist care se afla împreună cu familia într-o barcă a surprins momentul în care un alt barcagiu intră cu viteză în caiacul în care se aflau cei patru sportivi.

După ce a provocat accidentul, barcagiul şi-a văzut de drum şi a fugit de la faţa locului, fiind identificat şi dus la secţia de poliţie ulterior. Cele patru persoane din caiac au reuşit să se ferească în ultima clipă şi au suferit răni uşoare, una dintre ele fiind duse la spital pentru investigaţii.

Potrivit surselor Observator, la volanul bărcii se afla un fost poliţist de frontieră, în prezent pensionar. 

Sursa video: Fii Observator

Reacţia autorităţilor cu privire la accidentul de pe Dunăre

"Astăzi, ora 12.30, pe fluviul Dunărea, în zona municipiului Orșova, o ambarcațiune de agrement a intrat în coliziune cu un caiac, în care se aflau 4 persoane.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, fără a necesita spitalizarea. Persoanele implicate au fost recuperate din apă și conduse, în siguranță, la mal.

Polițiștii Postului Transporturi Navale Orșova, în colaborare cu Căpitănia Orșova, au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările care au condus la producerea acestui  eveniment.", a transmis IPJ Mehedinţi

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Incident grav surprins pe Dunăre, la Orşova: un caiac în care se aflau 4 sportivi a fost lovit în plin de o barcă