Antena Meniu Search
x

Video La un pas de tragedie. Şoferul unui microbuz cu români a intrat într-o altă maşină în Ungaria

Mai multe persoane au fost rănite, după ce un microbuz cu 8 români a intrat într-o altă maşină pe o autostradă din Ungaria, în cursul zilei de vineri.

de Mihaela Uretu

la 04.05.2021, 15:55

Accident cu mai mulţi români în Ungaria Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1
  • Imaginile au fost trimise pe Fii Observator

Accident a avut loc la 200 de km distanță de vama României cu Ungaria. Şoferul unui microbuz ar fi intrat într-un autoturism. În accident ar fi fost implicate şi alte patru maşini, conduse tot de către cetăţeni români. 

Potrivit informaţiilor trimise pe Fii Observator, microbuzul care a produs accidentul avea opt pasageri şi venea din Franţa. 

Emma -  pasageră a microbuzului: "Accidentul a avut loc pe autostrada din Ungaria. Au fost implicate 3 trei microbuze şi 3 autoturisme. Maşina care a provocat accidentul era extrem de veche şi nu avea frânele funcţionale. Din cauza șoferului nostru s-a și produs acest accident. A frânat dar nu prea avea cu ce. Vreau doar sa știe și lumea în ce pericol se află când se urcă în astfel de mașini fără firmă.Călătorii au așteptat 12 ore in Ungaria pentru a se putea întoarce în România. "

Potrivit martorilor, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, poliție, salvare, dar și un elicopter. Mai mulţi pasageri din microbuzul alb au necesitat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la spital. 

- material realizat cu imagini primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » La un pas de tragedie. Şoferul unui microbuz cu români a intrat într-o altă maşină în Ungaria