Antena Meniu Search
x

Video Imagini de coşmar pe o şosea din Cernavodă, după ce o femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere

O femeie de 45 de ani din Cernavodă se află în stare gravă după ce a fost spulberată pe o trecere de pietoni din oraş. În urma impactului, femeia a fost proiectată câţiva metri în aer.

de Mihaela Uretu

la 19.04.2021, 20:06

Vezi și
  • Accident grav pe o trecere din Cernavodă
  • Femeia se află în stare gravă
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Accidentul a avut loc acum câteva zile în zona parcului Trust din oraşul Cernavodă. Potivit familiei, femeia mergea la farmacie în momentul în care a fost spulberată pe trecerea de pietoni de către un şofer vitezoman. 

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, se vede cum femeia este lovită din plin chiar pe trecerea de pietoni. În urma impactului, femeia în vârstă de 45 de ani a fost proiectată câţiva metri în aer.

La fața locului s-au deplasat cadrele medicale, victima, rănită grav a fost transportată de urgență la spital. Polițiștii rutieri au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a petrecut nefericitul incident.

Șoferul, în vârstă de 69 de ani, nu se afla sub influența alcoolului și avea permis de conducere valabil. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Pe acelaşi subiect

Potrivit rudelor, starea femeii este una destul de gravă

Mariana, fiica: Mama mea este într-o stare destul de gravă. Este la reanimare. Nu știu ce șanse sunt. Nu o putem vedea, nu putem să intrăm la ea. Frațiorii mei de 3 şi 5 ani au rămas singuri. Suntem disperaţi. Nu ştim ce să facem. Vrem să se facă dreptate, vrem să ştim că acest domn este la locul unde trebuie să se ducă. Nu se poate aşa ceva, ca omul acesta să fie judecat în libertate sau să scape doar cu un dosar penal. A dat peste ea pe trecerea de pietoni, nu e ca şi cum mama mea a trecut strada printr-un loc nepermis. 

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Andreea Filip și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Imagini de coşmar pe o şosea din Cernavodă, după ce o femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere