Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o maşină de poliţie face o depăşire periculoasă pe un drum din Vrancea. Imaginile au fost surprinse de către un alt şofer

O maşină de poliţie a fost surpinsă în timp ce a depăşit periculos pe un drum din Vrancea. Autospeciala nu avea semnalele luminoase pornite. Imaginile au fost trimise pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 28.04.2021, 18:50

Vezi și
  • Imaginile au fost trimise pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tot mai mulţi şoferi încalcă regulile de circulaţie, iar de multe ori aceştia pun în pericol siguranţa celor din jur. Însă situaţia le este cunoscută şi anumitor poliţişti atunci când sunt la volanul maşinii de poliţie.

Este şi cazul unui poliţist din Vrancea, care a încălcat mai multe reguli în timp ce conducea maşina de serviciu. 

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul prânzului, pe drumul care leagă Valea Sării de Vidra. Din imaginile trimise pe Fii Observator se vede cum poliţistul a depăşit pe linie continuă fără să aibă semnalele acustice și cele luminoase pornite, semn că ar avea o misiune urgentă. Mai mult, acesta a mai uitat şi să semnalizeze în momentul în care a intrat în depăşire. 

Astfel de incidente sunt semnalate tot mai des de către martori pe Fii Observator. La sfârşitul lunii martie, un accident grav a fost evitat în ultimul moment, după ce o maşină de poliţie a depăşit periculos pe un drum din Neamţ. Autospeciala nu avea semnalele luminoase pornite.

Pe acelaşi subiect

Iar la începutul lunii martie un poliţist din Galaţi a fost sancționat cu avertisment și a rămas fără permisul de conducere timp de 60 de zile după ce a condus autospeciala Poliției pe contrasens pe o șosea din oraşul Tecuci.

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Momentul în care o maşină de poliţie face o depăşire periculoasă pe un drum din Vrancea. Imaginile au fost surprinse de către un alt şofer