Antena Meniu Search
x

Video Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 17.08.2021, 17:48

Vezi și

Sunt imagini filmate la vama de la Negru Vodă, primite pe Fii Observator. Sute de români așteptau la o coadă kilometrică să intre în țară. Brusc, pe sens opus, s-a format o altă coloană - cea a șoferilor mult prea grăbiți. Şi care nu respectă regulile sau pe ceilalţi. A fost nevoie de o singură mașină să iasă din rând, ca alte zeci s-o urmeze în turmă. Atunci a început haosul. 

Martor: Toți au depășit, nu s-a ținut cont, nu a fost niciun fel de respect.

Unii au reuşit să ruleze cu tupeu până au trecut graniţa. În faţa nedreptăţii, restul șoferilor blocaţi în coloană s-au unit la propriu și le-au spus răspicat: pe aici nu se trece!

Martor: Au sancționat acest comportament dându-se jos din mașini, făcând lanțul uman, de se țineau oamenii de mână. Și apoi alte mașini care pur și simplu se puneau pe orizontală.

Pe acelaşi subiect

Ce au păţit şoferii care au vrut să intre pe contrasens

În faţa barierei umane, șoferii obraznici n-au avut de ales decât să dea în marșarier. Au fost "ajutate" și de TIR-urile care-și ocupau sensul de mers.

Martor: Mașinile au fost trimise în coada coloanei, nimeni n-a mai depășit si s-a deblocat. Am reușit să trecem, din momentul respectiv, cam în aproximativ 20-25 de minute.

După două ore, cu lecţia bunului simţ învăţată, şoferii au trecut disciplinat frontiera. 

Cozi interminabile la vămi

Cozi interminabile au fost și la vama Makaza, la granița dintre Grecia și Bulgaria.

Este luna concediilor şi a vacanţelor, astfel că traficul va fi de coşmar pe şoselele din ţară şi la graniţă. Pentru a evita astfel de ambuteiaje, din ce în ce mai mulți șoferi iau decizii neinspirate, care le pun viața în pericol. 

În urmă cu două săptămâni, zeci de mașini au fost filmate gonind pe contrasens, pe Autostrada Soarelui. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Fii Observator » Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"