Antena Meniu Search
x

Șoferii în drum spre mare, opriți în trafic, pentru a fi serviți cu cafea de către polițiștii brăileni

Polițiștii de la Serviciul Rutier Brăila s-au aflat luni dimineața, 2 august, pe drumul expres 584, CARE duce către litoral, și au oprit șoferii care treceau prin zonă.

de Redactia Observator

la 02.08.2021, 11:43

Șoferii în drum spre mare, opriți în trafic, pentru a fi serviți cu cafea de către polițiștii brăileni
Șoferii în drum spre mare, opriți în trafic, pentru a fi serviți cu cafea de către polițiștii brăileni - Facebook

Polițiștii brăileni aflați pe drumul expres DE 584, către litoral, au oprit șoferii care treceau prin zonă pentru a le oferi... o cafea. Cu această ocazie, agenții au discutat despre oboseala la volan. 

"Cine refuză o cafea, mai ales la drum lung? În această dimineață, pe DE 584 - traseul către litoral, toți cei care au fost opriți de către colegii noștri în albastru, de la Serviciul Rutier Brăila, au avut parte de-o vorbă bună și-o cafea! ☕

💬 Tema discuției, oboseala la volan! Activitatea are un feedback bun din partea conducătorilor, ceea ce ne bucură foarte mult!", este mosajul postat pe pagina de Facebook a Poliției Române. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întrucât oboseala la volan reprezintă una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere, poliţiştii au oprit în trafic vehicule înmatriculate în alte judeţe şi care au de parcurs o distanţă considerabilă, oferindu-le şoferilor o cafea.

De asemenea, poliţiştii rutieri le-au recomandat conducătorilor auto să ia pauze atunci când se simt obosiţi sau devin agitaţi la volan, cu atât mai mult dacă au o distanţă mare de parcurs, şi să respecte regulile de circulaţie.

Conform IPJ Brăila, acţiunile pe linie rutieră continuă şi în zilele următoare, poliţiştii fiind prezenţi la datorie pentru a se asigura că prevederile legale la regimul rutier sunt respectate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Șoferii în drum spre mare, opriți în trafic, pentru a fi serviți cu cafea de către polițiștii brăileni