Antena Meniu Search
x

Video Mai mulţi pietoni au fost la un pas să fie spulberaţi pe trecere. Incidentul a avut loc în sectorul 4 al Capitalei

În jungla din trafic trecerile de pietoni nu mai sunt deloc singure. Mai mulţi pietoni au fost la un pas să fie spulberaţi de două maşini pe o trecere din Bucureşti.

de Mihaela Uretu

la 24.08.2021, 11:09

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe

Incidentul s-a petrecut într-o zonă foarte aglomerată din sudul Capitalei. Din imaginile trimise pe Fii Observator se vede cum mai mulţi oameni vor să traverseze stradă, autobuzul de pe prima bandă opreşte, însa maşinile care trec pe banda a doua trec în mare viteză pe lângă ei. Doar o minune a făcut ca incidentul să nu se transforme într-o veritabilă tragedie. 

Daniel via Fii Observator: Fratele meu este şofer profesionist şi a surprins cu camera lui de bord o posibilă tragedie. Pe Luica sector 4. Orice trecere de pietoni trebuie să aibă delimitatoare şi bine semnalizată, cu vopsea care nu se şterge în 3 luni.

Strada Luică din sectorul 4 este una dintre cele mai aglomerate străzi din Capitală şi a fost transformată în bulevard acum mai bine de doi ani. Iar dacă şoferii au văzut cu ochi buni schimbarea, activiştii de mediu au avut altă părere. Au fost tăiaţi peste 700 de arbori maturi pentru această lucrare, anunţau ei la momentul respectiv.

Astfel de tragedii sunt tot mai recvente pe şoselele din România. Şoferii dau în continuare dovadă de teribilism şi din aceasta cauză foarte mulţi oameni şi-au pierdut viaţa în ultima perioadă. Cel mai recent eveniment regretabil a avut loc sâmbătă în Slatina. Un bucureştean a murit după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din Slatina. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul este proiectat câţiva metri în aer în urma impactului.

Pe acelaşi subiect

Specialiştii spun că vina o poartă şoferii care circulă cu viteză, dar la tragedii contribuie şi pietonii care stau pe telefon sau alţi conducători auto care îşi parchează maşina pe trecere. 

Şoferii care nu acordă prioritate la trecerea de pietoni rămân fără permis 30 de zile. Cei care îşi lasă maşinile pe trecerea de pietoni riscă amenzi între 280 şi 580 de lei.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Mai mulţi pietoni au fost la un pas să fie spulberaţi pe trecere. Incidentul a avut loc în sectorul 4 al Capitalei