Antena Meniu Search
x

Video O româncă povesteşte infernul prin care a trecut la carambolul din Ungaria: "Plini de sânge, loviţi"

Mărturii şi imagini tulburătoare ies la iveală şi la cinci zile după carambolul uriaş din Ungaria. O româncă ne-a povestit, în exclusivitate, cum ea şi familia ei au trecut, razant, pe lângă moarte. Imaginile trimise pe Fii Observator arată o autostradă învăluită într-o mare de fum negru, care a înghiţit 42 de maşini.  

de Redactia Observator

la 15.03.2023, 17:25

Vezi și

Dora Dinu, românca implicată în accident: Panică, frică, băieţelul a început să ţipe. plangea n+am stiut cum sa-l controlam Ne-am dat jos din maşină, eram desculţi. Erau foarte mulţi oameni speriaţi, ţipau, plângeau, plini de sânge, loviţi.

Infernul accidentului din Ungaria trăit de o româncă

Este coşmarul prin care a trecut o familie de români pe autostrada din Ungaria. Dora plănuise o vacanţă în Viena, împreună cu soţul şi băieţelul lor de 5 ani, când şi-au văzut cu toţii moartea cu ochii. Norocul lor a fost că nu mergeau cu viteză.

Dora Dinu, românca implicată în accident: Am reuşit să oprim maşina înainte să ne lovim de celelalte maşini care erau deja accidentate în norul de praf, dar maşini din spatele nostru au intrat buluc.

Pe acelaşi subiect

Atunci s-a dezlănţuit şi infernul. Cu cel mic în braţe, românca a încercat să se îndepărteze de zona periculoasă, în timp ce soţul ei a sărit să ajute una dintre victime. Focul a cuprins treptat mai multe maşini în nici jumătate de oră. Printre ele şi cea a Dorei. Din maldărul de fiare arse, un număr de înmatriculare scris cu vopsea arată că epava a fost, până mai ieri, maşina unui român.

Dora Dinu, românca implicată în accident: Au fost momente critice în care nu ştiai în ce direcţie să te duci, nu vedeai nimic! Noi întrebam şi răspunsul era: "E catatrofă!". Atât! Un român a stat cu maşina pornită cinci ore. Am reuşit să ţinem copilul acolo la căldură, să nu înţeleagă cât de mare şi de grav a fost accidentul.

Au apucat să-şi ia cu ei doar actele. După ore întregi de stat în frig, românii au fost preluaţi şi cazaţi la un hotel din Budapesta. Între timp, autostrada M1 a intrat în reparaţii pe porţiunea unde a avut loc accidentul în lanţ cu 42 de maşini.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » O româncă povesteşte infernul prin care a trecut la carambolul din Ungaria: "Plini de sânge, loviţi"