Antena Meniu Search
x

Video Surpriză pentru şoferi, în drum spre Cota 1400, din Sinaia. S-au trezit cu trei urşi jucăuşi printre maşini

Şoferii care au avut de parcus ieri drumul spre cota 1400, din Sinaia, au avut parte de o surpriză. Cât stăteau bară la bară, şoferii s-au trezit cu trei urşi jucăuşi printre maşini.

Vezi și

Urşii au urcat pe şosea, iar doi dintre ei au luat-o la goană printre autoturisme, deloc deranjaţi de claxoane şi zgomot.

În cele din urmă, doi dintre ei au traversat drumul, în timp ce al treilea s-a retras în pădure. De altfel, şi un şofer care a mers în zona lacului Sfânta Ana din Harghita, s-a trezit cu un urs curios pe capotă. A filmat momentul şi ni l-a trimis pe Fii Observator.

Autorităţile le recomandă celor care întâlnesc urşi să nu se apropie de animale, să încerce să se îndepărteze din zonă şi să sune la 112 pentru a primi ajutor.

O ursoaică şi puiul său, musafiri nepoftiți într-o localitate de lângă Târgu Mureş

Pe acelaşi subiect

Luna trecută, o ursoaică şi puiul său au semănat panică într-o localitate de lângă Târgu Mureş. Când s-au trezit cu sălbăticiunile în curte, localnicii au sunat disperaţi la 112. 

Nu a fost pentru prima dată când localnicii s-au confruntă cu o astfel de problemă. În plus, ursoaica era însoţită şi de puiul ei, un motiv în plus de îngrijorare pentru oameni.

În fiecare săptămână, spun localnicii, ursoaica vine la marginea oraşului, în căutare de mâncare. Autorităţile au început demersurile pentru relocarea acesteia.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » Surpriză pentru şoferi, în drum spre Cota 1400, din Sinaia. S-au trezit cu trei urşi jucăuşi printre maşini