Antena Meniu Search
x

Video O ursoaică şi puiul său, musafiri nepoftiți într-o localitate de lângă Târgu Mureş. Animalele vin constant, fiind în căutare de mâncare

O ursoaică şi puiul său au semănat panică într-o localitate de lângă Târgu Mureş. Când s-au trezit cu sălbăticiunile în curte, localnicii au sunat disperaţi la 112. De altfel, în ultimele zile, oamenii au primit numeroase mesaje de avertizare prin RO ALERT, cu privire la prezenţa urşilor în zonă.

de Redactia Observator

la 11.03.2021, 08:43

Vezi și
  • O ursoaică i-a speriat pe localnicii din Corunca, de lângă Târgu Mureş
  • Nu este pentru prima dată când animalul vine să caute hrană

O ursoaică i-a băgat în sperieţi pe localnicii din Corunca, de lângă Târgu Mureş. Oamenii s-au trezit cu ursul în curte şi au sunat, disperaţi, la 112. 

''Are două coridoare pe unde ar putea să treacă. De obicei, ursul cam pe acelaşi traseu pe care vine, merge înapoi.''

Nu este pentru prima dată când localnicii se confruntă cu o astfel de problemă. În plus, ursoaica era însoţită şi de puiul ei, un motiv în plus de îngrijorare pentru oameni.

Vasile Silaghi, paznic de vânătoare: Jandarmii spun că au văzut unul mai mic pe care ei l-au alungat în sus, spre pârâu, spre pădure. Şi celălalt a trecut unde pe aici, a trecut şoseaua.

Nu este pentru prima dată când animalul vine să caute hrană

Toate coridoarele de trecere au fost închise, iar autorităţile au reuşit să alunge ursul înapoi în pădure. Cel puţin pentru moment.

''E în pădure, dacă a intrat înăuntru în pădure, e gata. Numai. Doar să nu vină înapoi.''

În fiecare săptămână, spun localnicii, ursoaica vine la marginea oraşului, în căutare de mâncare. Autorităţile au început demersurile pentru relocarea acesteia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O ursoaică şi puiul său, musafiri nepoftiți într-o localitate de lângă Târgu Mureş. Animalele vin constant, fiind în căutare de mâncare