Antena Meniu Search
x

Video Tânără din Caracal, răpită de pe stradă. Luată cu forța și urcată în mașină, la Dobrosloveni, a fost salvată după o acțiune în forță a poliției

O tânără de 31 de ani din Caracal a fost luată de pe stradă de fostul iubit și urcată cu forța într-o mașină, la Dobrosloveni, în județul Olt. Fata a fost salvată după o acțiune în forță a polițiștilor, care l-au săltat pe răpitor. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.09.2021, 13:24

Vezi și

Astăzi, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o tânără din Caracal ar fi fost răpită.

"Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută. 

La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii", anunță IPJ într-un comunicat

Tânăra răpită la Dobrosloveni a fost salvată de polițiști

Pe acelaşi subiect

"În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia", se mai arată în informarea polițiștilor. 

Bărbatul a fost imobilizat, fiind condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări. Un cititor a trimis pe Fii Observator imagini de la capturarea agresorului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Fii Observator » Tânără din Caracal, răpită de pe stradă. Luată cu forța și urcată în mașină, la Dobrosloveni, a fost salvată după o acțiune în forță a poliției