Antena Meniu Search
x

Primul termen din procesul lui Gheorghe Dincă. Monica Melencu: "El acoperă pe cineva, vrem să aflăm adevărul"

Procesul crimelor care au cutremurat o ţară întreagă a început!! Pe uşa din spate şi departe de ochii presei sau ai celor care cer dreptate victimelor, Gheorge Dincă a fost adus în faţa judecătorilor de la Tribunalul Olt.

de Redactia Observator

la 22.10.2020, 11:15

Vezi și
  • Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au dispărut în 2019
  • Gheorghe Dincă, suspectat de uciderea fetelor
  • Cele mai importante știri alei zilei, la Observatorul orei 19

În ciuda frigului de afară şi a vârstei înaintate, bunicul Luizei Melencu a ajuns în faţa tribunalului dis-de-dimineaţă împreună cu mama adolescentei.

Stelian Ioradche, bunicul Luizei: Eu aşa aş dori şi aşa aş vrea, să se facă dreptate, să aflăm cu adevărat ce s-a întâmplat cu aceste fete.

Monica Melencu, mama Luizei: El acoperă pe cineva şi noi atât vrem, vrem să aflăm adevărul, să spună adevărul.

Două destine curmate, două familii care nu își mai găsesc liniștea, un infinit de întrebări fără răspuns. Un singur lucru e cert pentru toţi: cazurile ar trebui judecate separat.

Aurel Moldoveanu, avocatul familiei Măceșanu: La Luiza nu s-au găsit fragmente osoase şi nici nu s-a stabilit ADN-ul, astfel având în vedere că nu este declarată decedată, sunt două cauze care ar trebui să se judece separat.

La ora 09:30, o dubă a penitenciarului Craiova intra în curtea din spate a tribunalului. Forțele de ordine au grijă să protejeze inculpații. Două ore mai târziu, aflăm și primele decizii.

Aurel Moldoveanu, avocatul familiei Măceșanu: Am format o cerere de disjungere, ne-a fost respinsă. Au considerat că aceste cazuri reunite conduc spre aflarea adevărului, ceea ce vine contrar opiniei noastre pentru că nu cred că se doreşte aflarea adevărului.

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei: Mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. La fiecare contestaţie pe care o depunem primim amendă, adică primim 80 de lei.

Familia Luizei Melencu a cerut strămutarea procesului. Ei spun că nu au încredere în justiția din Olt, însă această solicitare rămâne în pronunțare la Curtea de apel Craiova. Până atunci, procesul își urmează cursul la tribunal Olt, iar următorul termen stabilit de instanța este pe 18 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Primul termen din procesul lui Gheorghe Dincă. Monica Melencu: "El acoperă pe cineva, vrem să aflăm adevărul"