Antena Meniu Search
x

Video Un tramvai a luat foc pe linia 1 din Bucureşti. Toţi călătorii s-au autoevacuat

Un tramvai din Capitală, care circula pe linia 1, în care se aflau cinci călători a luat foc în zona Eroii Revoluţiei, pe Şoseaua Olteniţei. Oamenii au scăpat nevătămaţi, însă coloana de fum a cuprins întreaga zonă, iar traficul a fost restricţionat. Vatmanul cu prezenţă de spirit a acţionat cu stingătoarele din dotare până la sosirea pompierilor. Ulterior, 3 autospeciale au intervenit pentru a stinge garnitura care a ars pur şi simplu ca o torţă.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 22:31

Vezi și

Oamenii au fost sfătuiţi să caute rute alternative întrucât circulaţia tramvaielor dintre liniile 1 şi 10 este blocată pe ambele sensuri, precum şi ruta mai multor autobuze.

Cauza izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită.

Toți călătorii s-au autoevacuat

"La ora 14:55, pe Șos.Olteniței, în stația Ilie Opriș, sens Piața Sudului, la un tramvai din linia 1 s-a declanșat un incendiu. La fața locului au ajuns pompierii, au intervenit și au stins incediul.

Pe acelaşi subiect

În momentul de față, circulația tramvaielor din liniile 1 și 10 este blocată pe ambele sensuri, precum și circulația autobuzelor din liniile 116, 141, 232 și 610.

Precizăm că manipulantul a intervenit în timp util cu extinctorul din dotare. Toți călătorii s-au autoevacuat.

În cadrul Societății de Transport București STB SA, imediat ce tramvaiul va ajunge la depou, se va constitui o comisie care va analiza evenimetul. Pe baza rezultatelor, se vor lua măsurile care se impun pentru evitarea altor evenimente de acest gen", a transmis Societatea de Transport Bucureşti.

"Acţionează trei autospeciale de stingere, două SMURD şi o descarcerare. Sunt degajări mari de fum. Nu se mai observă flacăra. Traficul rutier este oprit", potrivit ISUBIF.

După observarea incendiului, vatmanul a acţionat cu stingătoarele din dotarea tramvaiului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Un tramvai a luat foc pe linia 1 din Bucureşti. Toţi călătorii s-au autoevacuat