Antena Meniu Search
x

Incendiu la o vulcanizare din Brăila. 1.000 kilograme de anvelope din cauciuc au ars. Focul ar fi fost pus de o mână criminală

Un incendiu puternic s-a produs, în noaptea de marţi spre miercuri, în localitatea Jirlău, la un garaj care funcţiona ca vulcanizare şi care a ars în totalitate, focul pus de o mână criminală distrugând aproximativ 1.000 kilograme de anvelope din cauciuc depozitate în exteriorul acestuia, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 14:03

Pompieri
Incendiu provocat într-o vulcanizare; au ars aproximativ 1.000 kilograme de anvelope din cauciuc - Profimedia

Pompierii de la Garda de intervenţie Făurei, în cooperare cu cei de la SVSU Jirlău, au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru limitarea şi lichidarea incendiului.

"Au ars garajul în totalitate, construit din schelet metalic şi tablă ondulată placat pe interior cu polistiren şi plăci din lemn tip OSB, cu o suprafaţă de aproximativ 100 mp, bunurile din interior şi aproximativ 1.000 kilograme de anvelope din cauciuc depozitate în exteriorul acestuia. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost acţiunea intenţionată sau din culpă a condiţiilor de generare a incendiului, de o persoană neidentificată", se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU Brăila, relatează Agerpres.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Incendiu la o vulcanizare din Brăila. 1.000 kilograme de anvelope din cauciuc au ars. Focul ar fi fost pus de o mână criminală