Antena Meniu Search
x

Video Detaliul tulburător de la cumplitul accident din Cluj, în care un bărbat şi-a pierdut viaţa. Scaunul pe care se afla copilul a rămas intact

Un detaliu de-a dreptul tulburător a ieşit la iveală în cazul înfiorătorului accident din localitatea clujeană Mihăiești, în care un bărbat a murit, iar o femeie şi copilul de doar patru ani au ajuns la spital.

de Monica Palade

la 07.07.2021, 19:04

Vezi și

Deşi maşina a fost făcută praf în urma coliziunii cu un autocamion, care circula regulamentar, scaunul şi locul în care se afla copilul au rămas intacte, protejate parcă de o mână divină.

Un martor la accident, care a filmat şi ne-a trimis imagini pe Fii Observator, a povestit că el şi prietena sa au fost cei care au scos copilul din maşină şi l-au ţinut în braţe până a fost preluat de medici. În ceea ce o priveşte pe mama copilului, aceasta a fost preluată în comă indusă cu elicopterul.

Detaliul tulburător 

"Autoturismul condus în direcția județului Sălaj de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autocamion.În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea a două persoane din autoturism, o femeie de 39 de ani și un minor în vârstă de 4 ani", precizează IPJ Cluj.

Șoferul autocamionului, un bărbat de 44 de ani, din județul Neamț a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Detaliul tulburător de la cumplitul accident din Cluj, în care un bărbat şi-a pierdut viaţa. Scaunul pe care se afla copilul a rămas intact