Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis: "Fără mine, statul de drept din România s-ar fi rupt" (Video)

Klaus Iohannis a declarat că, fără el, statul de drept din România s-ar fi rupt, răspunzând unei întrebări privind referendumul pe Justiţie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.11.2019, 19:42

Statul de drept din România s-ar fi rupt, fără Klaus Iohannis
Klaus Iohannis a spus că fără el, statul de drept din România s-ar fi rupt - Observator.tv

Klaus Iohannis a declarat că, fără el, statul de drept din România s-ar fi rupt, răspunzând unei întrebări privind referendumul pe Justiţie.

Iohannis a adăugat că a amânat doi ani referendumul pe Justiţie, până la un moment la care impactul la public ar fi fost maxim.

Iohannis: Fără mine, statul de drept din România s-ar fi rupt

Preşedintele Iohannis a recunoscut că a amânat referendumul pe Justitie timp de doi ani, până în momentul în care provocarea unui referendum ar fi produs efecte maximale, dar promite că el, împreună cu Guvernul Orban vor repara ce a mai rămas de reparat din legile Justiţiei.

De asemenea, preşedintele Iohannis a precizat că, fără el, statul de drept din România s-ar fi rupt.

"Da, am amânat referendumul pe Justitie pana in momentul în care provocarea unui referendum produce efecte maximale. Vom repara ce a mai rămas de reparat din legile Justiţiei. Fără să par lipsit de modestie, fără mine, statul de drept din România s-ar fi rupt", a declarat preşedintele Iohannis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis: "Fără mine, statul de drept din România s-ar fi rupt" (Video)