Antena Meniu Search
x

Bărbat găsit în comă, în parc, la Blaj, a murit în ambulanță. Poliția a reținut doi adolescenți

Un bărbat a fost găsit în comăe, în parc, la Blaj, și a murit în ambulanță, în drum spre spital. Poliția a reținut doi adolescenți și face cercetări legate de o presupusă crimă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.09.2020, 15:16

Crima
Imagine cu caracter ilustrativ - Alba 24
  • Victima nu a putut fi deocamdată identificată.
  • Bărbatul ar fi fost ucis în urma unui conflict spontan.

Îngrijitorii unui parc din Blaj au găsit duminică de dimineață un bărbat cu urme de violențe pe corp și au alertat poliția și salvarea. Bărbatul, care avea mai multe traumatisme, scrie ziarul Alba24, a decedat în ambulanță, în drum spre spital.

Bărbatul omorât a ajuns în Blaj în jurul orei 00.00, după care a mers către parcul din localitate. Cei doi tineri, care ar fi plecat de la o petrecere ar fi mers după țigări și alcool.

În parcul din Blaj s-au intersectat cu bărbatul de 40 de ani, care, până acum a rămas neindentificat. În urma unor discuții contradictorii, între cei trei a început o altercație. Cei doi adolescenți l-ar fi lovit pe acesta până a căzut la pământ, iar după aceea i-au aplicat mai multe lovituri. Potrivit unor surse medicale, bărbatul a avut în urma loviturilor primite mai multe organe afectate.

După ce l-au bătut, cei doi tineri s-au făcut nevăzuți.

Pe acelaşi subiect

Asupra victimei nu au fost găsite documente și se ia în calcul varianta ca cel decedat să fie un om al străzii venit dintr-un alt județ în Blaj.

Deoarece starea acestuia era foarte gravă s-a luat decizia că bărbatul să fie transferat la Târgu Mureș, însă pe drum a decedat, iar ambulanța s-a întors din drum.

Cei doi tineri au fost reținuți de oamenii legii, urmând ca în cursul zilei de luni, să fie propuși pentru o măsură preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat găsit în comă, în parc, la Blaj, a murit în ambulanță. Poliția a reținut doi adolescenți