Antena Meniu Search
x

El este poliţistul împuşcat şi ucis de un urmărit internaţional la Recaş: 'Azi a mai căzut un coleg la datorie'

Poliţistul împuşcat de un urmărit internaţional, la Recaş în judeţul Timiş, a murit. Cristian Amariei avea 43 de ani, iar astăzi a fost ucis de un bărbat umărit, în timpul unui filtru rutier.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 02.06.2019, 17:04

Cristian Amariei, poliţistul împuşcat de un urmărit internaţional la Recaş
Cristian Amariei, poliţistul împuşcat de un urmărit internaţional la Recaş - Poliţiştii au umor / Facebook

Poliţistul împuşcat de un urmărit internaţional, la Recaş în judeţul Timiş, a murit. Cristian Amariei avea 43 de ani, iar astăzi a fost ucis de un bărbat umărit, în timpul unui filtru rutier.

"Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi! End of watch 02.06.2019", se arată într-o postare a unui coleg al agentului.

Cristian Amariei a fost împuşcat, în această după-amiază, în timpul unui filtru rutier organizat de agenţi în satul Izvin din oraşul Recaş (Timiş).

Poliţistul a încercat să oprească maşina suspectului, însă aceasta a deschis focul asupra poliţiştilor atunci când s-a apropiat.

Pe acelaşi subiect

El este interlopul care a împuşcat un poliţist la Recaş

Cel puţin un glonţ l-a lovit pe poliţist în gât, iar acesta s-a prăbuşit la pământ. Colegii lui au sunat la 112, iar un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenţă la faţa locului.

Din nefericire, toate eforturile depuse de medici au fost în zadar, iar poliţistul a fost declarat decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » El este poliţistul împuşcat şi ucis de un urmărit internaţional la Recaş: 'Azi a mai căzut un coleg la datorie'