Antena Meniu Search
x

Eclipsa Luna 27 iulie 2018. Cum sunt influențate zodiile de eclipsa totală de Lună de vineri

Eclipsa Luna 27 iulie 2018. În noaptea de 27 spre 28 iulie 2018 vom avea parte de un eveniment astronomic unic al secolului XXI: o eclipsă totală de Lună care va fi cea mai lungă din acest secol.

Eclipsa Luna 27 iulie 2018. Previziuni astrologice
Eclipsa Luna 27 iulie 2018. Previziuni astrologice - Foto: pixabay.com

Eclipsa Luna 27 iulie 2018. În noaptea de 27 spre 28 iulie 2018 vom avea parte de un eveniment astronomic unic al secolului XXI: o eclipsă totală de Lună care va fi cea mai lungă din acest secol.

Eclipsa de Lună de vineri noapte va fi vizibilă în aproape toate zonele de pe Terra, inclusiv în România.

Eclipsa Luna 27 iulie 2018, cea mai lungă eclipsa de Lună din secolul XXI

Eclipsa totală de Lună din 27 iulie 2018 va fi a doua eclipsă totală de Lună din acest an și va fi vizibilă în Australia, Asia, Africa, Europa și America de Sud.

Pe acelaşi subiect

Eclipsa de Lună din 27 iulie 2018 va avea o durată totală de 103 minute, ceea ce o face cea mai lungă eclipsă de Lună din acest secol.

În total, fenomenul va dura 374 de minute, respectiv 6 ore și 16 minute, Luna urmând să se afle în umbra planetei noastre timp de 3 ore și 56 de minute.

Eclipsa de Lună din noaptea de 27 spre 28 iulie 2018 va fi vizibilă și în România, începând cu ora 21:14:47, momentul maxim fiind la ora 23.22.

Eclipsa Luna 27 iulie 2018. Cum va fi influențată fiecare zodie

Din punct de vedere astrologic, Eclipsa de Lună din 27 iulie 2018 are loc în zodia Vărsător.

Acest fenomen astral va avea o influență majoră asupra tuturor semnelor zodiacale.

Astfel, eclipsa totală de lună din 27 iulie 2018 va influența proiectele care nu au putut fi rezolvate până acum, relațiile care ar putea ajunge la final sau situațiile financiare, care vor trebui ajustate.

În ansamblu, rezultatele vor fi pozitive, dar impactul acestei eclipse va fi dat de modul în care vom colabora unul cu celălalt, în unele cazuri fiind nevoie de sprijin sau de sfaturi.

Noi speranțe se pot construi în jurul acestei eclipse, care va pune accentul pe obiectivele pe termen lung.

Energia Vărsătorului iubește schimbarea, deci va fi un moment prielnic pentru a vă asigura că aveți stabilitate înainte de a intra în joc, scrie un site de specialitate.

Din cauza unui Mercur retrograd în această perioadă, confuzia fiind la ordinea zllei, este nevoie să nu ne aruncăm înainte fără o gândire prealabilă.

Comunicarea ar putea fi întârziată, însă zodia Vărsătorului nu iubește prea mult așteptarea.

Păstrarea calmului în această perioadă va necesita forță și control. Veți putea trece cu bine prin această eclipsă totală de lună păstrând un echilibru între acțiune spre ceea ce doriți să se întâmple și ceea ce aveți nevoie să se întâmple. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Eclipsa Luna 27 iulie 2018. Cum sunt influențate zodiile de eclipsa totală de Lună de vineri