Antena Meniu Search
x

Elev rupt cu bătaia de alt băiat, deşi cere îndurare. Alţi tineri filmează şi nu intervin (Video)

Scene violente într-o comună din Dolj. Un elev a fost lovit cu pumnii şi picioarele de un alt băiat, din cauza unui conflict mai vechi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.02.2020, 12:15

Deşi îşi cere iertare, băiatul este luat la pumni şi picioare de agresor
Elev rupt cu bătaia de alt băiat, deşi cere îndurare. Alţi tineri filmează şi nu intervin - capturi video Facebook

Scene violente într-o comună din Dolj. Un elev a fost lovit cu pumnii şi picioarele de un alt băiat, din cauza unui conflict mai vechi.

Cei doi băieţi, elevi ai liceului din Braloştiţa, Dolj, se aflau în afara în afara orelor de curs, iar bătaia ar fi avut loc în urmă cu câteva zile. 

În filmarea făcută de un alt băiat se vede cum victima, deşi îşi cere scuze, este luată la pumni şi picioare de agresor.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

"În satul Sfircea, com. Braloştiţa, bullyingul a cãpãtat o altã formã! Aşa cum se observã , deşi unul dintre copii cere indurare, îi este totuşi aplicatã o lecţie pentru cã a greşit în trecut! Câţiva elevi de liceu, fac un adevãrat spectacol în plinã stradã şi recurg la violenţe verbale şi fizice.

Ca spectacolul sã prindã formã, aceştia se şi filmeazã. Oare ce este de fãcut pentru a stopa acest fenomen ? Voi ce pãrere aveţi?", se arată într-o postare publicată de Avizier Filiaşi, pe pagina de Facebook. 

Poliţia a început o anchetă, după bătaia din Braloştiţa

În urma apariţiei imaginilor în spaţiul public, Inspectoratul Şcolar s-a autosesizat şi a luat legătura cu directorul şcolii şi poliţia, iar IPJ Dolj a început o anchetă în acest caz.

"Avand in vedere imaginile aparute in spatiul public, in legatura cu altercatia in care sunt implicati mai multi tineri, va comunicam faptul ca politistii din cadrul Politiei Orasului Filiasi s-au sesizat din oficiu pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente.

In prezent sunt efectuate cercetari in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate in altercatie", au anunţat poliţiştii doljeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Elev rupt cu bătaia de alt băiat, deşi cere îndurare. Alţi tineri filmează şi nu intervin (Video)