Antena Meniu Search
x

Fenomenul Zombie la Brăila. Un tânăr narcoman în derivă se plimbă printre mașini

O înregistrare video arătă încă o victimă a fenomenului Zombie. Un tânăr din Brăila, sub influența drogului, merge pe o stradă din oraș, printre mașini, fără pic de instinct de conservare.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 07.04.2019, 19:43

Tânărul drogat traversează o stradă
Un tânăr victimă a fenomenului Zombie a fost filmat la Brăila - Facebook/debraila.ro

O înregistrare video arătă încă o victimă a fenomenului Zombie. Un tânăr din Brăila, sub influența drogului, merge pe o stradă din oraș, printre mașini, fără pic de instinct de conservare.

Înregistrarea video arată momentul în care tânărul care a consumat droguri vrea să traverseze o stradă din Brăila.

Băiatul nu se poate controla și este în derivă. Abia își menține echilibrul, în timp ce pășește pe mijlocul străzii.

Incapabil să se asigure și clătinându-se alarmant, continuă să traverseze, înaintând către trotuar. Un motociclist și șoferul unei mașini opresc cu prudență. Tânărul trece prin fața lor, fără să îi ia în seamă. Din fericire, a ajuns în siguranță pe cealaltă parte a străzii. Înregistrarea de 23 de secunde a fost postată pe pagina de Facebook De Brăila.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fenomenul Zombie a fost raportat tot mai mult în ultima perioadă în România. Mai multe imagini amator, prezentate inclusiv de site-ul nostru, arată tineri într-o stare jalnică, după ce au consumat drogul.

Zilele trecute, un tânăr a fost filmat în Satu Mare, iar la finalul lui martie, alți tineri au fost surprinși în Timișoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fenomenul Zombie la Brăila. Un tânăr narcoman în derivă se plimbă printre mașini