Antena Meniu Search
x

Instagram va scoate numărul de like-uri la postări pentru a elimina stresul userilor

Instagram va scoate numărul de like-uri de la postări pentru a reduce stresul utilizatorilor, iar procedura a început deja în anumite ţări precum Australia, Japonia sau Italia.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 18.07.2019, 12:14

Instagram va scoate numărul de like-uri la postări
Instagram va scoate numărul de like-uri la postări - Profimedia Images / Ilustraţie

Instagram va scoate numărul de like-uri de la postări pentru a reduce stresul utilizatorilor, iar procedura a început deja în anumite ţări precum Australia, Japonia sau Italia.

În prezentat, utilizatorii reţelei Instagram pot vedea numărul celor care au dat like unei anumite postări, precum şi numele acestora.

Pe viitor, aceştia vor putea vedea doar numele ultimei persoane care a dat like unei postări, împreună cu textul 'şi alţii'.

Potrivit reprezentanţilor Instagram, procedura de eliminare a numărului de like-uri la postări a început în Australia, Noua Zeelandă, Irlanad, Italia, Japonia şi Brazilia.

'Sperăm ca această procedură să elimine stresul şi presiunea oamenilor cu privire la numărul de like-uri primite şi să se concentreze în schimb pe lucrurile frumoase pe care le pot distribui', a declarat Mia Garlick, directorul Instagram pe Australia şi Noua Zeelandă, potrivit BBC.

Scopul acestei proceduri de eliminare a numărului de like-uri pe Instagram este acela de a înlătura stresul utilizatorilor şi de a-i face să se concentreze mai puţin pe like-uri şi mai mult pe a-şi spune poveştile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Tehnologie » Instagram va scoate numărul de like-uri la postări pentru a elimina stresul userilor