Antena Meniu Search
x

Un bărbat a încercat să spânzure un câine și l-a bătut cu coada unui topor, în Constanţa. Individul a fost arestat

Caz şocant în judeţul Constanţa. Un bărbat din satul Corbu a fost arestat preventiv, după ce, în luna martie, a înercat să spânzure cu o sârmă un câine, pe care apoi l-a lovit cu picioarele și coada unui topor.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 15:58

Un bărbat a încercat să spânzure un câine și l-a bătut cu coada unui topor, în Constanţa. Individul a fost arestat
Un bărbat a încercat să spânzure un câine și l-a bătut cu coada unui topor, în Constanţa. Individul a fost arestat - Shutterstock

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis în parte propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 20 de zile, față de inculpat. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de schingiuire a animalelor.

Bărbatul a încercat să spânzure un câine de grinda casei

În 16 martie 2024, în jurul orei 17:00, inculpatul, în vârstă de 44 de ani, în timp ce se afla în curtea casei sale din satul Corbu, judeţul Constanţa, a încercat să spânzure un câine de grinda casei, folosind o sârmă, iar apoi l-a lovit în mod repetat cu picioarele şi coada unui topor.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare făcute joi, la locuinţa inculpatului au fost găsiţi câinele ce fusese agresat şi o căţea cu cinci pui, în vârstă de aproximativ o săptămână. Aceştia au fost ridicaţi şi plasaţi într-un centru de adăpost pentru animale, măsură cu care inculpatul a fost de acord.

Inculpatul a comis fapta în stare de recidivă postexecutorie

S-a reţinut de asemenea că inculpatul a comis fapta în stare de recidivă postexecutorie, după ce în 18 august 2022 fusese condamnat de o instanţă de judecată la 1 an şi 3 luni închisoare, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare în formă continuată.

Cercetările sunt efectuate de polițiștii Serviciul de Investigare a Infracţionalităţii de Mediu din Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Un bărbat a încercat să spânzure un câine și l-a bătut cu coada unui topor, în Constanţa. Individul a fost arestat