Antena Meniu Search
x

WhatsApp introduce o funcţie nouă pentru utilizatori. Cum vom putea găsi mai rapid mesajele din conversaţii

WhatsApp lansează o serie de noi filtre de chat pentru a face mai ușoară găsirea rapidă a mesajelor. Filtrele sunt lansate treptat începând de miercuri și vor fi disponibile pentru toți utilizatorii în câteva săptămâni.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 09:58

WhatsApp introduce o funcţie nouă pentru utilizatori. Cum vom putea găsi mai rapid mesajele din conversaţii
WhatsApp introduce o funcţie nouă pentru utilizatori. Cum vom putea găsi mai rapid mesajele din conversaţii - Shutterstock

Cele trei filtre noi vor fi All, Unread şi Groups (Toate, Necitite și Grupuri - n.r.).

Cum funcţionează filtrele

  • Filtrul "All" este selectat implicit și arată o versiune nefiltrată a căsuței de primire.
  • Filtrul "Necitite" este util pentru a vizualiza eventualele mesaje neobservate. De asemenea, ajută la numărul enervant de notificări pentru mesajele necitite.
  • Filtrul "Grupuri" a fost una dintre cele mai căutate funcții pentru a parcurge rapid toate discuțiile de grup, conform Meta. Acest filtru va afișa, de asemenea, conversațiile din subgrupurile care fac parte din Comunități - funcția de grup de discuții a WhatsApp.

Acest prim set de filtre ar putea fi doar începutul. Conform WABetaInfo, WhatsApp a lucrat la alte filtre, cum ar fi "Contacte" pentru a filtra mesajele de la persoane necunoscute, "Favorite" pentru a marca contactele utilizate frecvent și chiar filtre de chat personalizate în diferite versiuni beta ale aplicației. WhatsApp a declarat că opțiunile de filtrare vor fi lansate pentru utilizatori începând de miercuri și vor fi disponibile pentru toți utilizatorii în câteva săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Tehnologie » WhatsApp introduce o funcţie nouă pentru utilizatori. Cum vom putea găsi mai rapid mesajele din conversaţii