Antena Meniu Search
x

Jim Carrey se retrage din actorie. S-ar întoarce pe platourile de filmare cu o singură condiție

Actorul cu o mie de feţe şi grimase de neuitat îşi ia rămas bun de la cinematografie. Sau, cel puţin, ia o pauză. Jim Carrey a făcut anunţul într-un interviu despre cel mai nou film în care joacă, "Sonic Ariciul, partea a doua". Deşi spune că este hotărât, un scenariu foarte bun l-ar mai putea face să revină pe platourile de filmare, ocazional.

de Redactia Observator

la 07.04.2022, 17:22

Jim Carrey se retrage din actorie. S-ar întoarce pe platourile de filmare cu o singură condiție
Jim Carrey se retrage din actorie. S-ar întoarce pe platourile de filmare cu o singură condiție

Capabil să se reinventeze la nesfârşit, hilar în roluri de comedie, excepţional în cele dramatice, Jim Carrey a făcut anunţul cu ocazia lansării celui mai nou film în care joacă. Rolul maleficului Doctor Robotnik pe care îl interpretează în continuarea filmului "Sonic - Ariciul" ar putea fi ultimul.

Jim Carrey, actorEste, practic, unul dintre lucrurile pe care pun accent cel mai mult în viaţă, acest gen de roluri, este genul de lucru pe care l-am vizualizat în tinereţe. Mă entuziasmez atunci când cineva care a crescut cu "Masca" îi pune filmul şi copilului lui, este ceva. Este, este ceva important pentru mine. Este minunat!

Actorul, care în iarnă a împlinit 60 de ani, spune că nu se mai simte acasă pe platourile de filmare, dar asta nu înseamnă că ar refuza un proiect excepţional.

În cariera de 5 decenii, Jim Carrey a provocat hohote de râs cu grimasele inconfundabile şi rolurile din filme rămase în istorie. "Detectivul lui Peşte", "Bruce Almighty", "Mincinosul Mincinoşilor" sau "Pinguinii domnului Popper" sunt doar o mică parte din filmografia de excepţie a lui Carrey.

Pe acelaşi subiect

Revenire, după o pauză de 6 ani

Nu este pentru prima dată când Jim Carrey îşi anunţă retragerea. În 2020, "Sonic ariciul" a însemnat revenirea pe platouri a lui Jim Carrey după o pauză de 6 ani luată după "Tăntălău şi Gogomanul 2".

Jim Carrey s-a lansat în actorie la 10 ani, dar rolul detectivului Ace Ventura, în 1994, este cel care i-a adus vizibilitate la nivel mondial. "The Truman Show" apărut în 1998 i-a adus şi un glob de aur, completat un an mai târziu de rolul lui lui Andy Kaufman din "Omul din Lună".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Entertainment » Jim Carrey se retrage din actorie. S-ar întoarce pe platourile de filmare cu o singură condiție