Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alain Delon i-a smuls fiului său cea mai dureroasă promisiune. Actorul vrea să fie eutanasiat

Alain Delon, celebrul actor francez ajuns acum la 86 de ani, a reușit să-l convingă pe fiul său să-i urmeze toate instrucțiunile în cazul în care va decide să își pună capăt zilelor.

de Redactia Observator

la 02.04.2022 , 11:30

Alain Delon i-a smuls fiului său cea mai dureroasă promisiune. Actorul vrea să fie eutanasiat - Profimedia

Alain Delon a suferit un accident vascular cerebral în 2019, iar de atunci a devenit un susținător al eutanasiei. "E cel mai logic şi firesc lucru, pentru că de la o anumită vârstă ai dreptul să pleci în siguranţă", a declarat actorul francez despre sinuciderea asistată.

Alain Delon l-a rugat pe fiul său să-i urmeze întocmai instrucțiunile în cazul în care va decide să facă acest pas. "Este adevărat: mi-a cerut să fac asta şi am acceptat. A fost impresionat de felul în care am avut grijă de ea, însoţind-o până la capăt. Ea hotărâse să moară aşa cum trăise, adică alegând mereu, şi alesese eutanasierea. Din fericire, nu s-a recurs la procedură. Spun din fericire pentru că totul era gata, aveam totul pregătit, dar ştiu că ar fi fost greu să o ţin de mână şi să o văd fără viaţă. Deci nu spun că ultima noapte a fost uşoară, dar ultimele ore au fost uşoare pentru că a plecat în pace", a declarat Anthony Delon pentru RTL.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Entertainment » Alain Delon i-a smuls fiului său cea mai dureroasă promisiune. Actorul vrea să fie eutanasiat