Antena Meniu Search
x

Interlopul Nicolae Duduianu, zis "Pian", arestat după ce a călcat intenţionat cu maşina un pieton (Video)

Nicolae Duduianu, zis Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a călcat cu maşina, în mod intenţionat, un pieton. Victima traversa pe trecerea de pietoni şi i-a atras atenţia că nu i-a dat prioritate şi era foarte aproape să-l calce, moment în care Duduianu a accelerat.

Interlopul Nicolae Duduianu, zis Pian, a fost arestat pentru 30 de zile

Nicolae Duduianu, zis Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a călcat cu maşina, în mod intenţionat, un pieton.

Victima traversa pe trecerea de pietoni şi i-a atras atenţia că nu i-a dat prioritate şi era foarte aproape să-l calce, moment în care Duduianu a accelerat şi a trecut cu maşina peste pieton.

Interlopul Nicolae Duduianu, zis Pian, a fost arestat pentru 30 de zile

Duduianu, în vârstă de 59 de ani, fusese reţinut după gestul său şi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe acelaşi subiect

Potrivit rechizitoriului, în 7 februarie, în jurul orei 20.00, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, al cărui şofer a plecat de la locul accidentului.

Duduianu a călcat intenţionat pietonul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Nicolae Duduianu, zis Pian, este un personaj cunoscut din lumea interlopă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Interlopul Nicolae Duduianu, zis "Pian", arestat după ce a călcat intenţionat cu maşina un pieton (Video)