Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a pierdut soţul, soacra şi cumnatul în decurs de o săptămână, toţi răpuşi de Covid: „Aș dori ca oamenii să ia în serios această pandemie”

Dramă cumplită pentru o femeie care în decurs de o săptămână şi-a pierdut trei fiinţe dragi şi apropiate sufletului, toate răpuse de noul coronavirus.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.11.2020, 16:59

Femeie în lacrimi, purtând mască de protecţie
O femeie şi-a pierdut soţul, soacra şi cumnatul în decurs de o săptămână, toţi răpuşi de Covid - iStock | Getty Images
  • Un apropiat al familiei a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru înmormântare.
  • Cele trei decese au fost înregistrate în decurs de o săptămână.

Claire Lewis, în vârstă de 44 de ani, și-a pierdut soțul, mama și cumnatul la doar cinci zile distanţă unul de celălalt.

Soţul acesteia, Dean, în vârstă de 44 de ani, a murit acasă, în Treorchy din Rhondda, South Wales, după ce a luptat cu toate puterile, dar a pierdut bătălia împotriva Covid-19.

Moartea sa a venit la doar o zi după ce şi-a pierdut mama. Gladys, în vârstă de 74 de ani şi-a dat ultima suflare la spitalul Roxal Glamorgan din Llantrisant, nu departe de casă. Spitalul, ajuns la saturaţie din cauza pacinţilor infectaţi, a înregistrat 51 de decese.

Câteva zile mai târziu, familia a primit o a treia lovitură devastatoare. Fratele mai mic al lui Dean, Darren, în vârstă de 42 de ani, a murit în data de 2 noiembrie, după ce fusese internat la ATI.

„Ca familie, suntem extrem de recunoscători față de fiecare persoană care ne-a oferit ajutor în vreun fel şi faţă de cei care au trimis sute de mesaje de condoleanțe” a declarat Claire.

Un apropiat al familiei a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru înmormântare, oţinând până acum 3.000 de lire:

„Un coșmar, este de neînțeles ce s-a întâmplat. Ştiind însă cât de mult a contribuit familia aceasta în strângeri de fonduri de-a lungul anilor era evident corect să ne reunim şi să oferim sprijin."

Potrivit The Sun, dr. David Miller, de la Forest View Medical Center, Treorchy, a ajutat, de asemenea, familia şi îi roagă pe oameni să fie precauţi şi să respecte regulile de protecţie, pentru a fi evitate alte astfel de tragedii.

„Aș dori ca oamenii să ia în serios această pandemie” a adăugat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O femeie şi-a pierdut soţul, soacra şi cumnatul în decurs de o săptămână, toţi răpuşi de Covid: „Aș dori ca oamenii să ia în serios această pandemie”