Antena Meniu Search
x

Sorana Cîrstea vs Iga Swiatek, numărul 1 WTA, pe zgura de la Madrid Open. Este a patra întâlnire directă a celor două

Iga Swiatek, numărul unu mondial în tenisul feminin, va fi adversara Soranei Cîrstea la turneul Madrid Open. Poloneza a câștigat la debutul ei în acest sezon pe zgura madrilenă în fața chinezoaicei Wang Xiyu (52 WTA). A patra întâlnire directă dintre Cîrstea și Swiatek se va juca sâmbătă.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 07:09

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea - Profimedia

Iga Swiatek a câștigat fără probleme întâlnirea din turul doi, cu 6-1, 6-4, după ce a avut pauză în primul tur, din postura de principală favorită. Cap de serie numărul 27, Sorana Cîrstea nu a învins-o niciodată pe Swiatek în anterioarele trei confruntări directe, românca reușind să câștige un singur set, la Australian Open, în 2022.

Sorana Cîrstea - Iga Swiatek, la Madrid Open

Madridul rămâne singurul mare titlu european pe zgură pe care Swiatek nu l-a câștigat încă, relatează Mediafax. Jucătoarea de 22 de ani este deja triplă campioană la Roland Garros și dublă campioană la Roma și la Stuttgart.

Aceasta va fi doar a treia sa participare la turneul de la Madrid, în comparație cu Sorana Cîrstea, care participă la Madrid pentru a 12-a oară, prima ei prezență fiind înregistrată în 2009, iar cele mai bune performanțe le-a atins în 2016 și 2017, când a ajuns în sferturile de finală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Sport » Sorana Cîrstea vs Iga Swiatek, numărul 1 WTA, pe zgura de la Madrid Open. Este a patra întâlnire directă a celor două