Antena Meniu Search
x

Un poliţist local din Bucureşti n-a vrut să se legitimeze în faţa unui agent de la rutieră: "Băi, dă-i drumu' de aici!" (video)

Un poliţist local din Bucureşti n-a vrut să se legitimeze în faţa unui agent de la rutieră: "Băi, dă-i drumu' de aici!", îi spune acesta colegului lui, tot incidentul fiind filmat.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.11.2019, 10:24

Poliţist local
Un poliţist local din Bucureşti n-a vrut să se legitimeze în faţa unui agent de la rutieră: "Băi, dă-i drumu' de aici!" (video) - Captură video

Un poliţist local din Bucureşti n-a vrut să se legitimeze în faţa unui agent de la rutieră: "Băi, dă-i drumu' de aici!", îi spune acesta colegului lui, tot incidentul fiind filmat.

Scene incredibile au avut loc, vineri, în Sectorul 1 din București! Stiripesurse.ro a publicat o înregistrare în care un echipaj de la Brigada Rutieră a încercat să legitimeze un polițist local, însă s-a lovit de refuzul acestuia. Mai mult, polițistul local i-a amenințat pe cei de la Rutieră că "iese scandal" și că le sună șefii. Lucru care s-a și întâmplat.

Conform informațiilor sursei citate, polițistul local a fost amendat pentru refuzul de a se legitima, dar cei din Brigada Rutieră ar fi fost chemați la ordin, prin stație, de unul dintre șefii lor, Victor Gîlceavă, sef Brigada Rutieră, Comisar şef de poliţie, și acesta i-ar fi pus să îi anuleze amenda.

Iată o parte din dialogul absolut halucinant:

Pe acelaşi subiect

Polițist local: De ce să mă legitimez? Mergeți și vedeți-vă de treabă că iese scandal mare. Și voi aveți șefi, și eu am șefi. Eu am vorbit cu șeful meu...

Polițist Brigada Rutieră: Dar, nu mă interesează treaba asta.

Polițist local: Eu sunt polițist. De ce să mă legitimez?

Polițist Brigada Rutieră:Eu vreau documentele, și ale mașinii și ale dvs.

Polițist local: Nu vă dau nimic până nu vine un șef de-al meu. Nu aveți ce să îmi faceți voi mie. Cum aveți voi șefi, avem și noi. Bă, băiatule, nu mai pune mâna pe mine. Nu îți dau nimic. Ce îmi faci, mă încătușezi, ce îmi faci?

Polițist Brigada Rutieră: Aveți obligația să vă legitimați la polițist.

Polițist local: Băiatul ăsta e obraznic! Tu tragi de mine, bă, puștiulică? Ce, eu sunt de pe stradă? Ori veniți aici, ori iese scandal cu el aici. Sună un comisar de la ei, să vină aici.

Polițist Brigada Rutieră: Pe mine nu mă interesează cine vine, mie îmi dați documentele.

Polițist local:Du-te și vezi-ți de treaba ta.

Polițist Brigada Rutieră: Să mă duc să îmi văd de treaba mea?!

Polițist local: Cum să îți dau actele mașinii dacă eu sunt pe jos? Eu sunt patrulă pedestră.

Polițist Brigada Rutieră: Dați-ne buletinul. Dați-ne CNP-ul.

Polițist local: Nu vreau să vi-l dau. Refuz legitimarea. Eu sunt pe jos, nu am nicio treabă cu mașina, nu am permis de conducere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Atât polițistul rutier, cât și polițistul local se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în domeniul siguranței rutiere. Se efectuează verificări cu privire la discuția dintre polițistul din cadrul Brigăzii Rutiere și cel al Poliției Locale, pentru a se stabili contextul acestuia și motivele care l-au declanșat.

Nici un responsabil din managementul Brigăzii nu a antamat vreo intervenție cu privire la activitatea polițistului din cadrul Brigăzii Rutiere.", precizează Poliția Capitalei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un poliţist local din Bucureşti n-a vrut să se legitimeze în faţa unui agent de la rutieră: "Băi, dă-i drumu' de aici!" (video)