Antena Meniu Search
x

8 oameni înjunghiați, după ce o româncă geloasă a vrut să se răzbune, în Italia

Vendetta românească în Italia. O româncă geloasă pe fostul iubit și-a luat actualul partener, un albanez, și a dat buzna într-un club de noapte din Perugia pentru a regla conturile cu lama cuțitului. Opt persoane au fost înjunghiate ca urmare a haosului creat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.10.2019, 22:17

9 oameni înjunghiați, după ce o româncă geloasă a vrut să se răzbune pe fostul iubit, în Italia
Românca și partenerul albanez au scos cuțitele chiar pe ringul de dans - perugiatoday.it

Vendetta românească în Italia. O româncă geloasă pe fostul iubit și-a luat actualul partener, un albanez, și a dat buzna într-un club de noapte din Perugia pentru a regla conturile cu lama cuțitului. Opt oameni au fost înjunghiați ca urmare a haosului creat.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 14 spre 15 octombrie, în clubul "Lido" din Perugia, Italia.

Alexandra, o româncă de 41 de ani, și-a luat actualul partener, Renato, un albanez în vârstă de 30, pentru a se răzbuna pe fostul iubit, chiar în momentul în care acesta se distra alături de iubită și un grup de români.

În creierii nopții, după ora 3 noaptea, femeia a dat buzna în local, s-a apropiat de ring, moment în care a luat cuțitul din poșetă și a început să atace persoanele din jur. Albanezul a scos și el cuțitul din jeansi, pentru a participa la atac.

Au tăiat tot ce le-a stat în cale

Prima țintă a fost chiar actuala iubită a românului. Un bărbat a sărit imediat în ajutorul femeii, doar pentru a fi înjunghiat în gât și spate.

Imediat s-a instalat haosul, iar în bătaia generală a fost rănit inclusiv DJ-ul care punea muzică în seara respectivă. Doi albanezi, un kosovar și un român au ajuns la spital înjunghiați, dintre care unul urmează a fi operat.

Atacatorii au încercat să fugă imediat după atac cu un Mercedes A-Class, însă, un minut mai târziu, au fost blocați de carabinieri. Ambii erau răniți.

Potrivit, gazetaromaneasca.com, o a doua patrulă de poliție s-a deplasat direct la clubul de noapte "Lido", unde a găsit grav rănite două femei și un bărbat. Alte trei persoane au ajuns cu mașinile proprii la același spital din apropiere – Santa Maria della Misericordia din Perugia - tot cu plăgi prin înjunghiere.

Potrivit perugiatoday.it, albanezul ar avea un cazier stufos, cu furturi și trafic de droguri. Acesta a ajuns în custodia poliției italiene, în timp ce românca este la reconstrucție maxilofacială, după rănile suferite.

Cei doi vor fi supuși unui interogatoriu în cursul zilei de vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » 8 oameni înjunghiați, după ce o româncă geloasă a vrut să se răzbune, în Italia