Antena Meniu Search
x

Trei românce în sferturile unuia dintre cele mai tari turnee de tenis din această săptămână

Irina Begu, Irina Bara şi Nicoleta Dascălu au obţinut, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Szekesfehervar, Ungaria, competiţie dotată cu premii în valoare de 60.000 de dolari.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 17.10.2019, 16:17

Irina Begu, Irina Bara şi Nicoleta Dascălu sunt în sferturi în Ungaria
Irina Begu este cap de serie numărul 2 la turneul din Ungaria - Hepta

Irina Begu, Irina Bara şi Nicoleta Dascălu au obţinut, joi, calificarea în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Szekesfehervar, Ungaria, competiţie dotată cu premii în valoare de 60.000 de dolari.

Irina Begu, locul 115 mondial, a doua favorită a turneului, s-a impus fără probleme, scor 6-2, 6-4, în confruntarea cu Paula Ormaechea, Argentina, locul 213 mondial, la capătul unui meci care a durat o oră şi 40 de minute.

Am putea avea trei românce în semifinalele turneului de tenis din Ungaria

Irina Bara, locul 188 mondial, a produs una dintre surprizele zilei, jucătoarea noastră impunându-se, scor 7-5, 2-6, 6-3, în confruntarea cu Viktoriya Tomova, Bulgaria, locul 146 mondial şi a cincea favorită a competiţiei.

În sfârşit, ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut prin calificări, Nicoleta Dascălu, locul 391 mondial, a acces şi ea în faza sferturilor de finală, după ce s-a impus, cu un dublu 7-6, de Georgina Garcia Perez, Spania, locul 267 mondial.

Mai mult, am putea avea chiar toate cele trei românce în semifinale, în condiţiile în care ele nu se înfruntă în sferturi.

Vineri, avem Irina Begu - Rebecca Şramkova (Slovacia, favorită 8), Nicoleta Dascălu - Simona Waltert (Elveţia, venită din calificări) sau Katarzyna Kawa (Polonia, favorită 4) şi Irina Bara - Danka Kovinic (Muntenegru, favorită 1) sau Nina Potocnik (Slovenia, venită din calificări).

Turneul de la Szekesfehervar este al doilea ca importanţă organizat de ITF în această săptămână, după cel de la Suzhou, China, dotat cu premii în valoare de 100.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Trei românce în sferturile unuia dintre cele mai tari turnee de tenis din această săptămână