Antena Meniu Search
x

Scrisoarea emoţionantă a fiicei pompierului epuizat de la incendiul din Alba: 'Eşti eroul meu, tati!'

Fiica pompierului care a coordonat intervenţia de stingere a incendiului de la fabrica de condimente din Alba Iulia i-a scris tatălui ei o scrisoare emoţionantă.

Scrisoarea emoţionantă a fiicei pompierului epuizat de la incendiul din Alba
Scrisoarea emoţionantă a fiicei pompierului epuizat de la incendiul din Alba - Facebook

Fiica pompierului care a coordonat intervenţia de stingere a incendiului de la fabrica de condimente din Alba Iulia i-a scris tatălui ei o scrisoare emoţionantă.

Maiorul Ovidiu Costea a avut sarcina de a coordona dificila operațiune de la Alba Iulia, iar timp de două zile a luptat neîncetat, împreună cu colegii săi, pentru a stinge uriaşul foc.

Imaginea cu maiorul Costea, după zecile de ore de intervenţie dificilă, a devenit virală pe reţelele de socializare.

Fiica pompierului i-a scris tatălui ei o scrisoare emoţionantă în momentul în care pompierul s-a întors acasă.

Pe acelaşi subiect

'Te iubesc, tati! Eşti eroul meu şi chiar dacă tot pleci de acasă, te iert pentru că oamenii te iubesc şi au nevoie de tine. Îmi doresc să nu păţeşti nimic. Mami şi eu te iubim!', a scris Antonia în scrisoarea destinată tatălui ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scrisoarea emoţionantă a fiicei pompierului epuizat de la incendiul din Alba: 'Eşti eroul meu, tati!'