Antena Meniu Search
x

Situaţia banilor strânşi la teledonul Intact! Fundaţia Mereu Aproape face zilnic ACTUALIZĂRI ale donațiilor

În încercarea de a oferi cât mai multe detalii despre felul în care sunt cheltuiți banii primiți în cadrul teledonului Intact, există o secțiune pe site-ul Fundaţiei Mereu Aproape unde va fi actualizată în permanenţă

În încercarea de a oferi cât mai multe detalii despre felul în care sunt cheltuiți banii primiți în cadrul teledonului Intact, există o secțiune pe site-ul Fundaţiei Mereu Aproape unde va fi actualizată în permanenţă situația transferurilor bancare efectuate către victimele incendiului de la Colectiv.

Pentru că există nelămuriri în ceea ce priveşte livrarea banilor strânşi la teledon, Fundaţia Mereu Aproape  a făcut câteva precizări legate de donații.

În primă fază vă punem la dispoziție situația privind ajutorul oferit familiilor celor decedați.VEZI AICI toate amănuntele!

În urma teledonului organizat duminică, 01.11.2015, am primit donații și promisiuni de donații de la persoane fizice și companii. Pe site-ul Fundaţiei Mereu Aproape puteți regăsi situația detaliată a transferurilor bancare în conturile noastre pentru ajutorarea victimelor de la Colectiv.    VEZI AICI totul despre donaţii până în momentul de faţă!

De asemenea, pe pagina oficială a Fundației Mereu Aproape, se menționează de ce banii strânși încă nu au ajuns la toate familiile îndoliate: „Primim foarte multe mesaje și comentarii legate de cazuri punctuale, în special de cazul lui Valentin Fieraru, barmanul din Colectiv.

O știre nedocumentată suficient a stârnit un val de revoltă printre cei care au donat și nu numai. Vrem să vă asigurăm pe această cale că familia Fieraru este una dintre cele 13 familii care au primit deja ajutorul promis de noi. Este un proces dificil, există oameni care ne răspund la telefon și sunt răpuși de durere, ne roagă să revenim în câteva zile, pentru că efectiv nu pot vorbi. Noi suntem alături de ei și vom încerca să grăbim procesul atât cât stă în putința noastră”, este anunțul publicat. De asemenea, cifrele vor fi actualizate permanent: atât donațiile, cât și beneficiarii.

„În ficare zi vom actualiza articolul cu toate persoanele/companiile care au transferat bani în conturile noastre pentru ajutorarea victimelor de la Colectiv”, e mesajul transmis, pe pagina oficială a Fundației Mereu Aproape. Actualizările donațiilor pot fi urmărite aici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Situaţia banilor strânşi la teledonul Intact! Fundaţia Mereu Aproape face zilnic ACTUALIZĂRI ale donațiilor