Antena Meniu Search
x

Alessandra Stoicescu, în top 3 jurnaliști în care românii au cea mai mare încredere

Cu 3 decenii de prezență în media, Alessandra Stoicescu și-a dedicat cariera informării corecte a telespectatorilor. A cincea ediție a sondajului Sociopol la nivel național privind încrederea în jurnaliștii TV confirmă poziția de top a vedetei Antena 1 în preferințele românilor atunci când doresc informații de încredere. Jurnalista s-a plasat pe locul doi, la doar două puncte distanță de Cristian Tudor Popescu, aflat pe locul întâi.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 13:45

"Mulțumesc pentru că aveți încredere în mine! Sunt prima femeie din top și numărul doi în topul general! De 30 de ani suntem împreună și iată că am construit ceva foarte solid. Încrederea voastră este cel mai prețios dar!", a declarat prezentatoarea.

Alessandra Stoicescu s-a alăturat Intact Media Group în 1994. A câștigat o bursă de jurnalism Freedom House și un stagiu de pregătire la CNN și a fost nelipsită la evenimentele care au schimbat istoria. Alessandra Stoicescu a fost singurul jurnalist de televiziune din România care, în urmă cu 20 de ani, a transmis pentru Observator direct de la Ground Zero, imediat după atentatele de la World Trade Centre, New York și a fost trimisul special al Antenei 1 la funeraliile lui Michael Jackson. Conduce Fundația Mereu Aproape care a schimbat destinele a mii de români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Media » Alessandra Stoicescu, în top 3 jurnaliști în care românii au cea mai mare încredere