Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 9 februarie 2022. Criză în industria produselor lactate din România

Știrile zilei, 9 februarie 2022, prezentate de Alexandra Marin.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 09.02.2022, 12:06

Alexandra Marin îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alexandra Marin îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 9 februarie 2022

1) George Simion are dosar penal pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice după ce l-a bruscat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu. Conducerea Parlamentului vrea să schimbe regulamentul ca astfel de situaţii să fie sancţionate dur. 

2) Produsele lactate s-au scumpit deja cu zece procente anul acesta, dar încă nu sunt acoperite costurile de producţie. Materia primă se găseşte greu, iar lipsa forţei de muncă întregeşte tabloul unei industrii aflate în criză.

3) Scene şocante filmate la Timişoara: un interlop i-a dat un pumn în faţă unui poliţist. De parcă nu era de ajuns, bătaia a fost cu patru agenţi de față, care privesc impasibili totul. Șefii lor îi laudă că nu au escaladat conflictul.

4) După vizitele la Moscova şi Kiev, Emmanuel Macron rămâne convins că o nouă agresiune a Rusiei asupra Ucrainei poate fi evitată. Kremlinul s-a mişcat însă rapid şi a ridiculizat orice sugestie că ar fi făcut concesii.

5) O garsonieră cât un lift a fost scoasă la închiriat în Cluj şi anunţul s-a viralizat. Locuinţa are 11 metri pătraţi, doar că în loc să atragă doritori, anunţul de pe Facebook a devenit un spectacol, cu zeci de mii de comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Update » Știrile zilei, 9 februarie 2022. Criză în industria produselor lactate din România