Antena Meniu Search
x

Video Polițist făcut KO de un interlop, în timp ce 4 colegi stau și se uită. Șefii laudă comportamentul lor

Scene şocante filmate la Timişoara: un interlop i-a dat un pumn în faţă unui poliţist. De parcă nu era de ajuns, bătaia a fost cu patru agenţi de fața, care privesc impasibili totul. Șefii lor au o explicație. Polițiștii nu au vrut să escaladeze conflictul şi să fie şi alţi oameni răniţi. 

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 20:48

Vezi și

Incidentul a avut loc după ora 22.00 în parcarea unui mall. Agentul și colegii săi verificau dacă barurile şi restaurantele respectă orarul impus de pandemie, când dau peste mai mulţi indivizi care se luaseră la ceartă. Oamenii legii intervin pentru aplanarea conflictului, dar deranjat unul dintre scandalagii îşi revarsă furia pe un agent. Interlopul îl loveşte cu pumnul în faţă pe poliţist, care cade secerat la pământ. Culmea, ceilalţi patru agenţi nu par să aibă au nicio reacţie, nici măcar nu se grăbesc să îl încătuşeze pe agresor.

Iulia Pop, reporter Observator: Incidentul a avut loc sâmbătă seara în parcarea subterană a celui mai mare centru comercial din Timişoara. Camerele de supraveghere amplasate aici au surprins atât agresiunea, cât şi aparenta lipsă de reacţie a colegilor poliţistului lovit.

În cele din urmă individul a fost încătuşat. Localnicii care ştiu renumele interlopului condamnă reacţia poliţiştilor şi spun că nu se mai simt în siguranţă pe străzile din oraş.

IPJ Timiș susține că polițiștii ar fi evaluat corect situația

Pe acelaşi subiect

Confruntaţi cu imaginile, reprezentanţii IPJ Timiş susţin că nu se poate lua în discuţie o lipsă de reacţie a polişiştilor. Mai mult, agenţii ar fi  evaluat corect situaţia, astfel încât conflictul să nu escaladeze şi să fie rănite şi alte persoane. 

Reacția IPJ Timiş: Având în vedere diversele opinii apărute în spaţiul public cu privire la o posibilă lipsă de reacţie a poliţiştilor, facem următoarele precizări: Nu se poate lua în discuție o lipsă de reacție, ci o corectă evaluare a situației de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze și să nu survină rănirea altor persoane. Esenţial de precizat este că, bărbatul a fost imobilizat la fața locului de către ceilalți polițiști, care se aflau în misiune.

Protagonistul scandalului este un client mai vechi al poliţiştilor. În trecut, a fost ridicat de DIICOT intr un dosar ce viza consumul de droguri. Atunci a fost eliberat după audieri. Acum a ajuns după gratii pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat riscă până la trei ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Polițist făcut KO de un interlop, în timp ce 4 colegi stau și se uită. Șefii laudă comportamentul lor